Spis i Byen Google product deal feed https://spisibyen.dk 5-retters på Restaurant Grønnegade https://spisibyen.dk/products/5-retters-menu-pa-restaurant-gronnegade-okt-2019?variant=30266395164772 5-retters på Restaurant Grønnegade Default Title Restaurant Grønnegade ligger i hjertet af København, i et af hovedstadens ældste byhuse fra 1689. Oplev gastronomi i topklasse i de historiske omgivelser, der giver stedet en hyggelig og autentisk stemning. Personalet er kompetent, opmærksomt og gør alt for, at du får en dejlig aften med skøn mad.   Køkkenet har rødder i de klassiske franske traditioner, men finder stor inspiration i det moderne nordiske køkken. Det sikrer en unik gastronomisk oplevelse i særklasse. Denne oplevelse byder på en særligt tilpasset 5-retters menu, der indeholder en perfekt sammensætning af det sure, salte, fede og søde.   Smag for variation og gode råvarer Menuen udskiftes løbende, for at sikre et varieret udvalg af sæsonens bedste råvarer. Nedenstående er et eksempel på en sæsonbestemt menu fra Restaurant Grønnegade: Bisque – torsk – dild - persillerod  Kantareller – majs – polenta – hø ost  Kæbe af gris - græskar – rødløg – puff  Okse – sprød brissel – jordskokke – porre  Solbær – hvid chokolade – sponge cakecake – mælk Tripadvisor anmeldelser "Vidunderlig mad, drikke og betjening" - Klaus (august 2019) "Suveræn aften i byen" - Flemming (august 2019) "Sublim madoplevelse" - Lilleda (august 2019)   Vær opmærksom på Oplevelsen kan kun anvendes mandag til onsdag Dato: fra d. 7. oktober 2019  til og med d. 11. december 2019 Bordbestilling skal ske via bookinglink i din voucher Børn under 12 år er ikke velkommen på restauranten Billederne er vejledende Normalpris: kr. 695,- / Kampagnepris: kr. 325,- Adresse: Grønnegade 39, 1107 København K 4162749431908 30266395164772 new 695,00 DKK 325,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/GBfHO2JeXY1yGT5mjO8dxySsWnSVFb2nio97BjXk_grande.png?v=1570015413 Restaurant Grønnegade Grønnegade_5retters_september_2019 specialty 0.0 kg Ophold på Munkebjerg hotel inkl. wellness, middag & morgenmad https://spisibyen.dk/products/ophold-pa-munkebjerg-hotel-inkl-wellness-middag-morgenmad?variant=30662023381129 Ophold på Munkebjerg hotel inkl. wellness, middag & morgenmad 1 overnatning På det 4-stjernede Hotel Munkebjerg kan I nyde eftermiddagskaffen med en udsigt, der er lidt ud over det sædvanlige. Hotellet er placeret midt i Munkebjergskoven, omringet af store bøgetræer, der skaber de perfekte rammer for at koble af, nyde roen og få fornyet energi. Opholdet inkluderer en lækker 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg i Panorama-restauranten, hvor I kan nyde den smukke udsigt over skov og fjord. Efterfølgende kan I bevæge jer over i Munkebjergs Casino, hvor I har gratis adgang, og kan nyde en cocktail eller en øl. Morgenen efter vil der være en stor morgenbuffet med friskbagt morgenbrød fra deres eget bageri. Resten af opholdet kan nydes med gåture i den omkringliggende natur eller afslapning i det indbydende Fit & Relax-område, hvor I finder wellness, pool, spabade og sauna. Hotel Munkebjerg har med andre ord alt, I skal bruge til en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Opholdet kan benyttes på udvalgte dage helt frem til d. 21. december, så invitér din ven, veninde eller partner med og nyd det smukke efterår i hinandens selskab.  Du kan vælge imellem følgende pakker: Ophold med 1 overnatning: 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse. 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg i Panorama Restauranten. Stor morgenbuffet. Adgang til Casino Munkebjerg. Adgang til Munkebjerg Fit & Relax. Særpris: 1.595 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Ophold med 2 overnatninger: 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse. 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg (den første aften) i Panorama Restauranten. Stor morgenbuffet begge dage. 2 x adgang til Casino Munkebjerg. Adgang til Munkebjerg Fit & Relax under hele opholdet.  Særpris: 2.495 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Opholdet kan benyttes med ankomst:  d. 10. oktober til d. 18. oktober 2019 d. 26. oktober til d. 28. oktober 2019 d. 01. november til d. 03. november 2019 d. 09. november til d. 10. november 2019 (ikke muligt at bestille Treetop værelser på disse datoer) d. 01. december til d. 05. december 2019 d. 08. december til d. 12. december 2019 d. 15. december til d. 21. december 2019 Bemærk at det ikke er muligt at ankomme fredag eller lørdag i december måned. OBS: På ophold i hverdagene er der check-ud kl. 10.30, og i weekenderne kl. 11.00. Tilkøb: (Afregnes direkte til Vindrose Rejser). Opgradering til Treetop værelse (1 nat) - 500 kr. Opgradering til Treetop værelse (2 nætter) - 900 kr.  Treetop værelserne byder på badekar, morgenkåbe og slippers, minibar (mod gebyr) og mulighed for at lave kaffe/te. Tilkøb: (Afregnes direkte til Munkebjerg Hotel ved ankomst). Barn 0 – 2 år Gratis Barn 3 – 12 år kr. 450,- pr. nat Voksen fra 13 år kr. 550,- pr. nat  Om hotellet 4-stjernede Munkebjerg Hotel ligger midt i Munkebjergskoven omgivet af frodig bøgeskov og med storslået udsigt over Vejle Fjord. Oprindeligt lå Munkebjerg Badehotel, hvor Munkebjerg Hotel ligger i dag. Badehotellet blev opført i 1880 og blev et foretrukket feriemål og kunstnerkoloni for tidens mange kendte kunstmalere. Bindingsværksbygningen var et klassisk badehotel i første række, og det idyllisk beliggende sted lokkede med løfter om forkælelse, nydelse og romantik.  I dag er ånden den samme. Hotellet rummer 29 luksusværelser, to suiter, to juniorsuiter, en luksuriøs brudesuite samt 124 nyrenoverede standardværelser. Alle værelser er indrettet af en designer for at skabe et ophold i indbydende omgivelser. Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel har du altså mere end 125 års historie under fødderne. Her bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi. Du befinder dig midt i en fusion mellem det klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk. Da hotellet gennemgik den seneste ombygning i 2013, var det den anerkendte danske arkitekt Mikael Mammen, der satte stregerne. Adskillige mondæne insteder i København har nydt godt af den danske arkitekts kompetencer. FIAT på Kongens Nytorv, Bistro Boheme, Avenue, Skovshoved og Hotel Opus Horsens er blot et par af Mammens kendte arbejdsgivere. Men også bygherrer i Dubai, Oman, Caribien, Italien og Portugal har brugt den eftertragtede arkitekt. Tradition og velvære Traditionen for det hjemmelavede, kvaliteten og den smagsoplevelse, du får, når alt skabes fra bunden, er Munkebjergs ekstra. Munkebjerg er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. Den gode smag på de veldækkede borde, overlader vi nemlig ikke til andre end vores egen medarbejderstab. Det smukt beliggende Munkebjerg Hotel midt i Bøgeskoven har den ideelle placering, når der skal slappes af eller gås ture i skoven. Tag for eksempel Munkebjerg-trappen, der med sine 240 trin fører direkte ned til Vejle Fjord. På Munkebjerg Hotel findes et rigt udbud af aktiviteter. Slap af i det indbydende Fit & Relax-område med wellness, swimmingpool, spabade, sauna og fitness eller læn dig tilbage i deres hyggelige lobbybar, der byder på velskænket kaffe og ca. 650 vinaftapninger fra vinkælderen. I området I Vejle er der er rig mulighed for shopping og hyggelige cafébesøg. Derudover er Trapholt og Koldinghus blot et par af de mange seværdigheder, som området har at byde på. Og er du ivrig golfspiller, så benyt lejligheden til at spille en runde golf på 'Danmarks smukkeste golfbane', der ligger i Vejle Golf Club. Banen er i 2013 blevet renoveret af Spogárd & VanderVaart, der bl.a. er ejet af den unge danske banearkitekt Philip Spogárd. 4193418936457 30662023381129 new 1.595,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_6616b4ed-32bf-4a67-8a8d-b4fc6c86eee1_grande.jpg?v=1570778547 Vindrose Rejser Munkebjerg_hotelophold_1overnatning specialty 0.0 kg Ophold på Munkebjerg hotel inkl. wellness, middag & morgenmad https://spisibyen.dk/products/ophold-pa-munkebjerg-hotel-inkl-wellness-middag-morgenmad?variant=30662023413897 Ophold på Munkebjerg hotel inkl. wellness, middag & morgenmad 2 overnatninger På det 4-stjernede Hotel Munkebjerg kan I nyde eftermiddagskaffen med en udsigt, der er lidt ud over det sædvanlige. Hotellet er placeret midt i Munkebjergskoven, omringet af store bøgetræer, der skaber de perfekte rammer for at koble af, nyde roen og få fornyet energi. Opholdet inkluderer en lækker 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg i Panorama-restauranten, hvor I kan nyde den smukke udsigt over skov og fjord. Efterfølgende kan I bevæge jer over i Munkebjergs Casino, hvor I har gratis adgang, og kan nyde en cocktail eller en øl. Morgenen efter vil der være en stor morgenbuffet med friskbagt morgenbrød fra deres eget bageri. Resten af opholdet kan nydes med gåture i den omkringliggende natur eller afslapning i det indbydende Fit & Relax-område, hvor I finder wellness, pool, spabade og sauna. Hotel Munkebjerg har med andre ord alt, I skal bruge til en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag. Opholdet kan benyttes på udvalgte dage helt frem til d. 21. december, så invitér din ven, veninde eller partner med og nyd det smukke efterår i hinandens selskab.  Du kan vælge imellem følgende pakker: Ophold med 1 overnatning: 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse. 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg i Panorama Restauranten. Stor morgenbuffet. Adgang til Casino Munkebjerg. Adgang til Munkebjerg Fit & Relax. Særpris: 1.595 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Ophold med 2 overnatninger: 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse. 3-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg (den første aften) i Panorama Restauranten. Stor morgenbuffet begge dage. 2 x adgang til Casino Munkebjerg. Adgang til Munkebjerg Fit & Relax under hele opholdet.  Særpris: 2.495 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse. Opholdet kan benyttes med ankomst:  d. 10. oktober til d. 18. oktober 2019 d. 26. oktober til d. 28. oktober 2019 d. 01. november til d. 03. november 2019 d. 09. november til d. 10. november 2019 (ikke muligt at bestille Treetop værelser på disse datoer) d. 01. december til d. 05. december 2019 d. 08. december til d. 12. december 2019 d. 15. december til d. 21. december 2019 Bemærk at det ikke er muligt at ankomme fredag eller lørdag i december måned. OBS: På ophold i hverdagene er der check-ud kl. 10.30, og i weekenderne kl. 11.00. Tilkøb: (Afregnes direkte til Vindrose Rejser). Opgradering til Treetop værelse (1 nat) - 500 kr. Opgradering til Treetop værelse (2 nætter) - 900 kr.  Treetop værelserne byder på badekar, morgenkåbe og slippers, minibar (mod gebyr) og mulighed for at lave kaffe/te. Tilkøb: (Afregnes direkte til Munkebjerg Hotel ved ankomst). Barn 0 – 2 år Gratis Barn 3 – 12 år kr. 450,- pr. nat Voksen fra 13 år kr. 550,- pr. nat  Om hotellet 4-stjernede Munkebjerg Hotel ligger midt i Munkebjergskoven omgivet af frodig bøgeskov og med storslået udsigt over Vejle Fjord. Oprindeligt lå Munkebjerg Badehotel, hvor Munkebjerg Hotel ligger i dag. Badehotellet blev opført i 1880 og blev et foretrukket feriemål og kunstnerkoloni for tidens mange kendte kunstmalere. Bindingsværksbygningen var et klassisk badehotel i første række, og det idyllisk beliggende sted lokkede med løfter om forkælelse, nydelse og romantik.  I dag er ånden den samme. Hotellet rummer 29 luksusværelser, to suiter, to juniorsuiter, en luksuriøs brudesuite samt 124 nyrenoverede standardværelser. Alle værelser er indrettet af en designer for at skabe et ophold i indbydende omgivelser. Når du træder ind i lobbyen på Munkebjerg Hotel har du altså mere end 125 års historie under fødderne. Her bliver du mødt af en atmosfære, der emmer af moderne nostalgi. Du befinder dig midt i en fusion mellem det klassiske stilrene og det afslappede hjemlige udtryk. Da hotellet gennemgik den seneste ombygning i 2013, var det den anerkendte danske arkitekt Mikael Mammen, der satte stregerne. Adskillige mondæne insteder i København har nydt godt af den danske arkitekts kompetencer. FIAT på Kongens Nytorv, Bistro Boheme, Avenue, Skovshoved og Hotel Opus Horsens er blot et par af Mammens kendte arbejdsgivere. Men også bygherrer i Dubai, Oman, Caribien, Italien og Portugal har brugt den eftertragtede arkitekt. Tradition og velvære Traditionen for det hjemmelavede, kvaliteten og den smagsoplevelse, du får, når alt skabes fra bunden, er Munkebjergs ekstra. Munkebjerg er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. Den gode smag på de veldækkede borde, overlader vi nemlig ikke til andre end vores egen medarbejderstab. Det smukt beliggende Munkebjerg Hotel midt i Bøgeskoven har den ideelle placering, når der skal slappes af eller gås ture i skoven. Tag for eksempel Munkebjerg-trappen, der med sine 240 trin fører direkte ned til Vejle Fjord. På Munkebjerg Hotel findes et rigt udbud af aktiviteter. Slap af i det indbydende Fit & Relax-område med wellness, swimmingpool, spabade, sauna og fitness eller læn dig tilbage i deres hyggelige lobbybar, der byder på velskænket kaffe og ca. 650 vinaftapninger fra vinkælderen. I området I Vejle er der er rig mulighed for shopping og hyggelige cafébesøg. Derudover er Trapholt og Koldinghus blot et par af de mange seværdigheder, som området har at byde på. Og er du ivrig golfspiller, så benyt lejligheden til at spille en runde golf på 'Danmarks smukkeste golfbane', der ligger i Vejle Golf Club. Banen er i 2013 blevet renoveret af Spogárd & VanderVaart, der bl.a. er ejet af den unge danske banearkitekt Philip Spogárd. 4193418936457 30662023413897 new 2.495,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_6616b4ed-32bf-4a67-8a8d-b4fc6c86eee1_grande.jpg?v=1570778547 Vindrose Rejser Munkebjerg_hotelophold_2overnatninger specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761867935881 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Kun menu Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761867935881 new 499,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Kunmenu specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761867968649 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Lyksvad Baerii Caviar Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761867968649 new 748,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Caviar specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868001417 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Grand Cru Champagne Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868001417 new 848,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Champagne specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868034185 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. kransekage Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868034185 new 538,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Kransekage specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868066953 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Lyksvad Baerii Caviar og Grand Cru Champagne Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868066953 new 1.097,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Caviar+Champagne specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868099721 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Lyksvad Baerii Caviar og kransekage Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868099721 new 787,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Caviar+Kransekage specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868132489 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Grand Cru Champagne og kransekage Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868132489 new 887,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Champagne+Kransekage specialty 0.0 kg Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-nytarsmenu-ny?variant=30761868165257 Take away: Michelin-nytårsmenu fra Kokkeriet Inkl. Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru Champagne og kransekage Stjernekok og køkkenchef Morten Krogholm har igen i år sammensat en velsmagende og ekstraordinær 4-retters menu, der summer af kærlighed, forståelse og respekt for dansk gastronomi, så du og dine gæster er sikret en enestående madoplevelse på årets sidste dag. Menuen kan enten afhentes hos Kokkeriet eller leveres til døren. Se info længere nede. Menuen   Inspirationen til nytårsmenuen er hentet i hele landet og baseret på fire elementer: natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hos Kokkeriet tror man på, at danskhed ikke nødvendigvis er noget, man kun finder i helt traditionelle madklassikere. Danskheden i mad kan komme fra en smag, der vækker minder fra barndommen eller fra en særlig duft af noget, man kender, selvom man prøver noget helt nyt. I kan derfor forvente en nytårsmenu med velkendt smag i en ukendt kontekst, når Kokkeriet forvandler enkeltheden i dansk gastronomi til raffinerede og komplekse smagsoplevelser i alle fire retter. Råvarerne er foretrukne danske fra små og nøje udvalgte producenter. Du kan bestille menuen alene for blot 499,-, men det anbefales at tilkøbe den luksuriøse danske Lyksvad Baerii Caviar, Grand Cru-champagnen og kransekagen, hvis aftenen skal være helt i topklasse. Menu Stegte kammuslinger, solsikkekernemüsli, solsikkekernepuré, syltede kartofler & persilleolie Letsaltet kulmule, blåmuslingvinaigrette med citronverbena & bagte løg, & pærepuré Pocheret kalvefilet, saltbagt selleri, stegt selleripuré, trøffel- & rødvinssauce, & grillet rødbederelish med estragon Hasselnød- & chokoladecheesecake med æblekompot & syltede svesker med sort peber   Pris for 4 retter: kr. 499,-  Tilkøb ss Lyksvad Baerii Caviar 10g med kærnemælkscreme & blinis          Pris: kr. 249,- NV Delavenne, Grand Cru, Peré et Fils, Brut Tradition, Bouzy    Pris: kr. 349,-  Kransekage Pris: kr. 39,-  Det er desværre ikke muligt at sammensætte en ren vegetarisk eller glutenfri menu, men for at imødekomme særlige behov hos allergikere og vegetarer pakker Kokkeriet råvarerne i særskilt emballage i så vidt muligt omfang, det kan lade sig gøre.   Begejstrede madanmeldere og spisegæster Kokkeriet gør sig umage, og det kan mærkes på de gæster og madanmeldere, der har besøgt restauranten. Udover at have høstet den ultimative gastronomiske anerkendelse i form af den eftertragtede Michelin-stjerne, så er restauranten ligeledes særdeles populær hos deres almindelige gæster. Restauranten får topkarakterer på sider som TripAdvisor, hvor de er blandt de bedst bedømte restauranter i hele København og placeret som nummer 17 ud af 2603 spisesteder.  Bagom Kokkeriet   Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en utrættelig og brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med en stor kærlighed til danske klassikere, fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skabe retter med en gylden blanding af enkelhed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer. Levering eller afhentning Nytårsmenuen kan både afhentes fra Kokkeriets restaurant i indre by eller leveres til døren.  Ønsker du at afhente selv, sker det på Kokkeriets adresse:  Kronprinsessegade 64, 1306 København Menuen kan afhentes d. 31. december i 3 forskellige tidsrum: 11.00-12.30 14.00-15.30 16.00-17.00 Kontakt venligst Spis i Byen på kundeservice@spisibyen.dk for at vælge tidsrum for afhentning. Ønsker du at få leveret nytårsmenuen til døren kan det gøres på følgende link: https://nytaar.menukitt.dk/restaurant/kokkeriet-nytarsmenu Menuen leveres d. 31. december fra kl. 11.00.   4260189339785 30761868165257 new 1.136,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/x2OAsx8nWwyDBbRHm7QP6aPV8JPRQybE0KUoixON_grande.jpg?v=1571296956 Kokkeriet Caviar+Champagne+Kransekage specialty 0.0 kg Champagneaften inkl. middag på Rudolf Mathis d. 1. nov. https://spisibyen.dk/products/champagneaften-inkl-middag-pa-rudolf-mathis-d-1-nov?variant=27670367273060 Champagneaften inkl. middag på Rudolf Mathis d. 1. nov. Default Title Restaurant Rudolf Mathis er en af Danmarks absolut bedste fiskerestauranter. Den er beliggende i Kerteminde med en fantastisk udsigt over indsejlingen til havnen. Rudolf Mathis har gennem årtier været et gastronomisk fyrtårn i Danmark. Kom med til en særdeles eksklusiv Champagne-aften udelukkende med Champagne fra R&L Legras og Vilmart. R&L Legras er den producent, som serveres på flest Michelin-restaurationer i Frankrig og deres topvin Saint Vincent slog alle Champagner på det danske marked i en stor test i Gastro. Vilmart regnes for den absolut førende 1. Cru producent i Champagne, og deres vine er på et langt højere niveau end mange Grand Cru-producenter. Denne aften slutter vi af med at smage Legras´s topvin Saint Vincent i den eksklusive årgang 2008. Glæd jer - det bliver en gastronomisk og vinøs aften i særklasse. VINE R&L Legras Blanc de Blanc Grand Cru Vilmart Grande Reserve Brut Premier Cru R&L Legras Rosé Grand Cru Vilmart Rubis Brut Premier Cru R&L Legras Presidence Vielles Vignes Grand Cru 2007 Vilmart Grand Cellier Brut Premier Cru R&L Legras Hommage Blanc de Blanc Grand Cru Vilmart Grand Cellier dÓr 2012 R&L Legras Saint Vincent 2008 Grand Cru Menuen annonceres ca. 1 måned inden arrangementet afholdes, da der udelukkende anvendes årstidens bedste råvarer. Dato & tid Fredag den 1. nov. 2019, kl. 18.30 Sted Rudolf Mathis Dosseringen 13 5300 Kerteminde Særpris: kr. 1.995,- 3566199341156 27670367273060 new 0,00 DKK 1.995,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/4_00279d61-8752-4f8c-b6b5-f248761317ce_grande.png?v=1561029576 Fionia vin Champagneaften_Rudolf_Mathis_1nov_ specialty 0.0 kg Champagneaften på Geranium d. 29 november 2019 https://spisibyen.dk/products/champagneaften-pa-geranium-d-29-november-2019?variant=27668508803172 Champagneaften på Geranium d. 29 november 2019 Default Title Geranium byder på en lækker champagneaften samt Michelin-middag, hvor du bl.a. får serveret toppen af vintage-champagne fra R&L Legras og Vilmart.   Arrangementet finder sted hos den Michelin-hædrede toprestaurant Geranium i deres inspirationskøkken, hvor I vil få serveret en fantastisk middag. Menuen  planlægges endeligt ca. 1 måned inden arrangementet, da der udelukkende anvendes årstidens bedste råvarer. Alle gæster placeres ved runde 10-mandsborde ved dette prestigiøse arrangement i absolut særklasse. Champagner: R&L Legras Blanc de Blanc Grand Cru Vilmart Grande Reserve Brut Premier Cru R&L Legras Rosé Grand Cru Vilmart Rubis Brut Premier Cru R&L Legras Presidence Vielles Vignes Grand Cru 2007 Vilmart Grand Cellier Brut Premier Cru R&L Legras Hommage Blanc de Blanc Grand Cru Vilmart Grand Cellier dÓr 2012 R&L Legras Saint Vincent 2008 Grand Cru MAGNUM Vilmart Couer Cuvée Brut 2008 Premier Cru MAGNUM Topårgangen 2008 vil fra begge huse blive serveret i MAGNUM-flasker. Tidspunkt: Fredag den 29. november 2019, kl. 18.30 Adresse: GERANIUM - Per Henrik Lings Allé 4, 8. sal, 2100 København Ø Særpris: kr. 4.495,- Tilmelding er bindende, og betaling refunderes ikke. 3565907771492 27668508803172 new 0,00 DKK 4.495,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_22469d3b-013c-4cb3-9fd0-b09b75be9dac_grande.png?v=1561021775 Fionia vin Geranium_november specialty 0.0 kg VIP Galatrona vertikalsmagning – Restaurant Salon d. 28. november https://spisibyen.dk/products/vip-galatrona-vertikalsmagning-restaurant-salon-d-28-november?variant=30759851131017 VIP Galatrona vertikalsmagning – Restaurant Salon d. 28. november Default Title Tenuta di Petrolo – En italiensk eliteproducent Tenuta di Petrolo er en af de absolut mest prestigiøse vinproducenter i dagens Toscana. Tidligere var vingårdens fokus at producere almindelig Chianti, men efter Luca Sanjust overtog ansvaret for driften, fik han hurtigt ændret produktionen, så det blev muligt at udnytte områdets unikke mikroklimaer og terroir. Sanjust er ud af en gammel italiensk adelsfamilie, hvis rødder går tilbage til hertugerne af Sicilien i 1200-tallet. Vingården er utroligt smukt beliggende ca. 40 km syd for Siena i et bakket område, der er kendt for et imponerende borgtårn fra Etruskertiden kaldet Galatrona-tårnet. Ved foden af tårnet er en helt exceptionel, højtbeliggende Merlot-vinmark, der producerer druerne til Petrolos mest prisvindende vin: Galatrona. Galatrona Galatrona er blevet en af Italiens mest ikoniske vine og er et investeringsobjekt på linje med Sassicaia. Den har desuden vundet flere blindsmagninger mod de store Pomerolvine og mange anmeldere sammenligner den uden tøven med disse. Jordbundsundersøgelser viser, at der er mange ligheder i jordbundsforholdene hos netop Pomerol og Galatrona. Den kendte anmelder Robert Parker har givet Galatrona 96 point mens Wine Enthusiast og Wine Spectator begge har givet op til 98 point på deres 100-pointsskala.  Selv skriver Tenuta di Petrolo om Galatrona: “This is our cru of merlot. Wine of great structure on the palate and widly aromatic on the nose. Galatrona is Petrolo’s flagship, the most awarded wine of the estate.” På denne aften får du muligheden for at smage samtlige årgange af Galatrona. Det er aldrig sket før, at alle årgange er blevet smagt på én gang. Der er tale om ikke mindre end 23 forskellige vine fra den legendariske vinproducent, og alle vinene kommer direkte fra Luca Sanjusts kælder. Aftenens menu består af: Vine Aperitif:  Delamotte Brut2017 Petrolo Galatrona Merlot2016 Petrolo Galatrona Merlot2015 Petrolo Galatrona Merlot2014 Petrolo Galatrona Merlot2013 Petrolo Galatrona Merlot2012 Petrolo Galatrona Merlot2011 Petrolo Galatrona Merlot2010 Petrolo Galatrona Merlot2009 Petrolo Galatrona Merlot2008 Petrolo Galatrona Merlot2007 Petrolo Galatrona Merlot2006 Petrolo Galatrona Merlot2005 Petrolo Galatrona Merlot2004 Petrolo Galatrona Merlot2003 Petrolo Galatrona Merlot2002 Petrolo Galatrona Merlot2001 Petrolo Galatrona Merlot2000 Petrolo Galatrona Merlot1999 Petrolo Galatrona Merlot1998 Petrolo Galatrona Merlot1997 Petrolo Galatrona Merlot1995 Petrolo Galatrona Merlot1994 Petrolo Galatrona Merlot Serveringer: 1. ret: Lille ballotine af vagtel og foie gras som første ret.2. ret: Rørt tatar med blomkål & trøffel3. ret: Stegt havtaske med porre confit, brunet smør & lime4. ret: Risotto med braiseret lam & ærter5. ret: Sommerbuk med asparges, bær & sauce af lageret balsamico Restaurant Salon Midt i København ligger en helt særlig gade. De smukke rokoko-palæer pryder Bredgade, og imponerende arkitektur fylder byrummet. Det er derfor helt naturligt, at kokken og galleristen, Claus Christensen, har valgt at slå sig ned netop her med restauranten Salon. Selve restauranten er bygget op som saloner og udstillingslokaler, hvor kunsten og gastronomien kan smelte sammen. Personalet bestræber sig altid på at give deres gæster en så perfekt oplevelse som muligt med førsteklasses betjening og lige så gode madoplevelser. Ved deres VIP-middage bliver der naturligvis gjort lidt ekstra ud af såvel vin som mad og deltagerantallet er derfor også meget begrænset. Særpris: kr. 2.800,- Tidspunkt: Torsdag den 28. november 2019, kl. 19:00 Adresse: Restaurant Salon. Bredgade 63, 1260 København 4259727736969 30759851131017 new 2.800,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/SIB_5_grande.jpg?v=1571222088 Philipson Wine VIP_Galatrona_vertikalsmagning_Restaurant_Salon_28_november specialty 0.0 kg Flor de Pingus 2016 - 6 flasker https://spisibyen.dk/products/flor-de-pingus-2016-6-flasker?variant=28298287579236 Flor de Pingus 2016 - 6 flasker Default Title Om 2016 årgangen siger Peter Sisseck selv: ”Lidt mere alkohol og farve end Pingus. 30% nye fade giver et smukt løft og en nærmest sexet karakter. 100% Tempranillo."   Vinstokkene er yngre end vinene fra Pingus, men med en alder på imellem 40-60 år, og en efterfølgende modning på 14 måneder, er der tale om en enestående aromatisk vin i perfekt balance imellem de friske noter fra kirsebær og sorte brombær og fadets røgfyldte og søde karakter.    For Peter Sisseck er dét at producere vin ikke noget, han gør – det er noget, han lever. Dette duftes og smages med tydelighed i hans anerkendte og prisvindende vine. Denne Ribera del Duero fra Dominio de Pingus er ingen undtagelse.  Årgang: 2016 Land: Spanien Region: Castilla y León Distrikt: Ribera del Duero Producent: Dominio de Pingus Vinmager: Peter Sisseck Druer: Tempranillo (100%) Produktionsform: Økologisk Alkoholprocent: 15 % Fadlagret: Ja Lagring: 14 måneder på nye og brugte fade Forventet holdbarhed: 10 til 12 år fra høståret   3694469316708 28298287579236 new 4.499,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_f526330b-cccf-4415-8ef8-837f7305862c_grande.png?v=1567100932 .. Whatelse Group ApS Pingus vinpakke 0.0 kg Flor de Pingus 2016 - 12 flasker https://spisibyen.dk/products/flor-de-pingus-2016-12-flasker?variant=28298287513700 Flor de Pingus 2016 - 12 flasker 12 flasker For Peter Sisseck er dét at producere vin ikke noget, han gør – det er noget, han lever. Dette duftes og smages med tydelighed i hans anerkendte og prisvindende vine. Denne Ribera del Duero fra Dominio de Pingus er ingen undtagelse. Med et slægtskab meget tæt på Pingus har vinen en kvalitet og stil, der - trods den lavere pris - ej fornægter sig, og som gør den til en af Spaniens mest eksklusive vine. Vinstokkene er yngre end vinene fra Pingus, men med en alder på imellem 40-60 år, og en efterfølgende modning på 14 måneder, er der tale om en enestående aromatisk vin i perfekt balance imellem de friske noter fra kirsebær og sorte brombær og fadets røgfyldte og søde karakter.  Om 2016 årgangen siger Peter Sisseck selv: ”Lidt mere alkohol og farve end Pingus. 30% nye fade giver et smukt løft og en nærmest sexet karakter. 100% Tempranillo."   Årgang:  2016 Land:  Spanien Region:  Castilla y León Distrikt:  Ribera del Duero Producent:  Dominio de Pingus Vinmager:  Peter Sisseck Druer:  Tempranillo (100%) Indhold:  0,75 L Antal:  12 flasker Lukning:  Naturkork Antal flasker produceret : 100.000 Produktionsform:  Økologisk Alkoholprocent:  15 % Restsukker:  1,9 g/l Indeholder sulfitter:  Ja Fadlagret:  Ja Lagring:  14 måneder på nye og brugte fade Forventet holdbarhed:  10 til 12 år fra høståret   Særpris: kr. 8.989,- 3694469283940 28298287513700 new 8.989,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_5c2114b1-96dd-48df-82e7-78c86c22a178_grande.png?v=1566418332 Whatelse Group ApS Pingus2015_12fl vinpakke 0.0 kg