Spis i Byen Google product deal feed https://spisibyen.dk 5-retters menu på Restaurant Grønnegade https://spisibyen.dk/products/5-retters-pa-restaurant-gronnegade-jan-2020?variant=31652333060233 5-retters menu på Restaurant Grønnegade Default Title Restaurant Grønnegade ligger i hjertet af København, i et af Københavns ældste byhuse fra 1689. Oplev gastronomi i topklasse i de historiske omgivelser, der giver stedet en autentisk stemning og gør oplevelsen helt speciel. Køkkenet har rødder i de klassiske franske traditioner, men finder stor inspiration i det moderne danske køkken, som sikrer en unik gastronomisk oplevelse i særklasse. Smag for variation og gode råvarer Nyd en særligt tilpasset 5-retters menu, der indeholder en perfekt sammensætning af det sure, salte, fede og søde. Menuen er inspireret af det moderne danske køkken og sæsonens bedste råvarer. Torsk - strandsennep - hasselnødder - purløg Jomfruhummer bisque - jordskokke - pære - krondild Gris - skorzonerrod - kastanjer - syltede bøgehatte Flat iron beef - sprød skank - selleri ravioli - sherry sauce Chokolade - blomme - mokka - Madeira - karamel Vær opmærksom på Oplevelsen kan kun anvendes mandag til onsdag fra d. 9. januar 2020 til og med d. 19. marts 2020. Bordbestilling skal ske via Restaurant Grønnegades hjemmesideNormalpris: kr. 695,- / Kampagnepris: kr. 325,- Adresse: Grønnegade 39, 1107 København K Bemærk at billeder er vejledende 4450818162825 31652333060233 new 695,00 DKK 325,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/nDoeawxg9wRs13URFSXL48s3EjpB1bxzG2JBGqBd_grande.png?v=1578994742 Restaurant Grønnegade Grønnegade_5retters_januar_2020 Madoplevelse 0.0 kg 5-retters langbordsmiddag og vinmenu på Restaurant Vandvid https://spisibyen.dk/products/5-retters-langbordsmiddag-og-vinmenu-pa-restaurant-vandvid?variant=31792913744009 5-retters langbordsmiddag og vinmenu på Restaurant Vandvid Default Title Restaurant Vandvid er en flydende restaurant bygget på en bund af en gammel, udtjent betonflåde. I kælderen er der køkken, vinkælder og brændeovn og ovenpå er der plads til gæster i de imponerende restaurantlokaler med vandudsigt til alle sider. Her er der fokus på bæredygtig økologisk mad. De sæsonprægede råvarer kommer fra små udvalgte danske producenter, primært økologiske, og mange af grøntsagerne og krydderurterne dyrkes på restaurantens flydende grønne ø. Køkkenets stil er rustikt og landligt, og består af farverige retter med friske grøntsager. Restaurantskibet vinkort består af fremragende naturvine med et minimum af tilsætningsstoffer i vinfremstillingen. De går ind for, at vinbønderne har fingrene i jorden og hjertet det rette sted samt behandler jorden og druerne med nænsomhed. Du kan også få en en økologisk fadøl eller nyde en lækker drink. Vandvids langbordsmiddag  5 retter til hele bordet i bedste delestil (min. 2 personer) inkl. vinmenu  Lufttørret biodynamisk skinke med crudités Mousse af varmrøget økologisk ørred med smørristet brød Stegt fisk på delikat sauce Økologisk frilandskalv eller -gris med sprøde grøntsagsbøffer Vandvids hjemmelavede isdessert   Vinmenu : 3 glas økologiske/naturvine der matcher menuen.   Oplevelsen indeholder:  5-retters middag Vinmenu  Normalpris: kr. 625,- / Kampagnepris: kr. 495,-  Andre har sagt:   ”En innovativ oase i København” – Bolette M (Tripadvisor, d. 19. juni 2019) ”Skøn restaurant” – Annette A (Tripadvisor, maj 2019) ”Helt klart et besøg værd” – Stig Hansen (Tripadvisor, august 2019) Adresse : Ben Websters Vej 3, 2450 København SV 4477491052681 31792913744009 new 625,00 DKK 495,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/specialty_13_grande.jpg?v=1579013262 Restaurant Vandvid Restaurant_Vandvid_5-retters+vinmenu Madoplevelse 0.0 kg Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa https://spisibyen.dk/products/astad-vingard-spa-1-overnatning-spa-og-morgenmad?variant=31713863172233 Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa Søndag - torsdag / Klassisk tvillinge/dobbeltværelse På Ästad Vingård kan du slappe af, trække vejret og finde ro. Hotellets hytter og værelser ligger fordelt rundt i landskabet med vinmarkerne i baggrunden. Vælg imellem et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse eller et standard dobbeltværelse (der sætter standarden højt!). Indretningen er rustik med nordisk interiør inspireret af naturelementer. Standardværelserne har eget audiosystem, hvor man kan dæmpe lys og tilslutte sin telefon samt egen privat sauna, hvor I kan koble af og være jer selv. Morgenen efter vågner I op til en skøn traditionel svensk morgenmad lavet fra bunden og af friske råvarer. Oplevelsen indeholder også fuld adgang til spaområdet, Sinnenas Spa. Sinnenas Spa betyder ”Spa of the senses” og er inspireret af naturens elementer – jord, vind, ild og vand. Den udendørs spa ligger omringet af vand og naturlig vegetation, og er perfekt om vinteren! Spaområdet består af 7 opvarmede bade samt 4 forskellige saunaer, hvor du kan blive varmet igennem og forkæle din krop. Slap af i en af de varme bade under åben himmel eller tag et dyp i den krystalklare kildevandspool. Oplevelsen gælder for 2 personer og inkluderer: 1 overnatning i et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse ELLER et dobbelt standardværelse med privat sauna. Entré til Sinnenas Spa Morgenmad  Det er muligt at tilkøbe til Gårdsmenyn: 4-retters middag i Restaurant Logen for 545 SEK pr. person. Særpriser fra kr. 1.169,-   Opholdet kan bruges fra d. 15. januar til og med d. 31. marts 2020 samt fra d. 18. juni til og med d. 5. juli 2020.  Skynd dig at booke dit ophold, da der kan være udsolgte datoer. Du skal senest booke dit ophold 16. februar 2020. Vælg værelsestype: Dobbelt-/tvillingeværelse (Classic) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.169,-  1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.289,- Dobbeltværelse med sauna (Standard) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.229,- 1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.389,- (Kun muligt fra d. 18. juni til og med d. 5 juli 2020)  Vær opmærksom på: Oplevelsen kan ikke refunderes Der er en aldersgrænse på 13 år Max 2 personer per værelse uanset alder Det er ikke muligt at tilkøbe en ekstra opredning Tjek-ind: efter kl. 14.30 Tjek-ud: kl. 11.00 Området I Ästads omkringliggende skove findes mange vandrestier, hvor man kan tage en gåtur og trække ind den friske luft. Man kan også tage en køretur til Gekås Ullared for at shoppe i butikker eller besøge den hyggelige by Falkenberg, der kun ligger 23 km væk. 4460658655369 31713863172233 new 1.169,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/PHBxNmnoPChjAeAaK5Lz8qSsXgtiuaf1c31scYiq_grande.jpg?v=1579270680 Betterbooqr søndag_torsdag_klassisk Madoplevelse 0.0 kg Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa https://spisibyen.dk/products/astad-vingard-spa-1-overnatning-spa-og-morgenmad?variant=31713863270537 Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa Fredag - lørdag / Klassisk tvillinge/dobbeltværelse På Ästad Vingård kan du slappe af, trække vejret og finde ro. Hotellets hytter og værelser ligger fordelt rundt i landskabet med vinmarkerne i baggrunden. Vælg imellem et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse eller et standard dobbeltværelse (der sætter standarden højt!). Indretningen er rustik med nordisk interiør inspireret af naturelementer. Standardværelserne har eget audiosystem, hvor man kan dæmpe lys og tilslutte sin telefon samt egen privat sauna, hvor I kan koble af og være jer selv. Morgenen efter vågner I op til en skøn traditionel svensk morgenmad lavet fra bunden og af friske råvarer. Oplevelsen indeholder også fuld adgang til spaområdet, Sinnenas Spa. Sinnenas Spa betyder ”Spa of the senses” og er inspireret af naturens elementer – jord, vind, ild og vand. Den udendørs spa ligger omringet af vand og naturlig vegetation, og er perfekt om vinteren! Spaområdet består af 7 opvarmede bade samt 4 forskellige saunaer, hvor du kan blive varmet igennem og forkæle din krop. Slap af i en af de varme bade under åben himmel eller tag et dyp i den krystalklare kildevandspool. Oplevelsen gælder for 2 personer og inkluderer: 1 overnatning i et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse ELLER et dobbelt standardværelse med privat sauna. Entré til Sinnenas Spa Morgenmad  Det er muligt at tilkøbe til Gårdsmenyn: 4-retters middag i Restaurant Logen for 545 SEK pr. person. Særpriser fra kr. 1.169,-   Opholdet kan bruges fra d. 15. januar til og med d. 31. marts 2020 samt fra d. 18. juni til og med d. 5. juli 2020.  Skynd dig at booke dit ophold, da der kan være udsolgte datoer. Du skal senest booke dit ophold 16. februar 2020. Vælg værelsestype: Dobbelt-/tvillingeværelse (Classic) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.169,-  1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.289,- Dobbeltværelse med sauna (Standard) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.229,- 1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.389,- (Kun muligt fra d. 18. juni til og med d. 5 juli 2020)  Vær opmærksom på: Oplevelsen kan ikke refunderes Der er en aldersgrænse på 13 år Max 2 personer per værelse uanset alder Det er ikke muligt at tilkøbe en ekstra opredning Tjek-ind: efter kl. 14.30 Tjek-ud: kl. 11.00 Området I Ästads omkringliggende skove findes mange vandrestier, hvor man kan tage en gåtur og trække ind den friske luft. Man kan også tage en køretur til Gekås Ullared for at shoppe i butikker eller besøge den hyggelige by Falkenberg, der kun ligger 23 km væk. 4460658655369 31713863270537 new 1.289,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/PHBxNmnoPChjAeAaK5Lz8qSsXgtiuaf1c31scYiq_grande.jpg?v=1579270680 Betterbooqr fredag_lørdag_klassisk Madoplevelse 0.0 kg Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa https://spisibyen.dk/products/astad-vingard-spa-1-overnatning-spa-og-morgenmad?variant=31713863336073 Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa Søndag - torsdag / Standard dobbeltværelse m. sauna søndag-torsdag På Ästad Vingård kan du slappe af, trække vejret og finde ro. Hotellets hytter og værelser ligger fordelt rundt i landskabet med vinmarkerne i baggrunden. Vælg imellem et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse eller et standard dobbeltværelse (der sætter standarden højt!). Indretningen er rustik med nordisk interiør inspireret af naturelementer. Standardværelserne har eget audiosystem, hvor man kan dæmpe lys og tilslutte sin telefon samt egen privat sauna, hvor I kan koble af og være jer selv. Morgenen efter vågner I op til en skøn traditionel svensk morgenmad lavet fra bunden og af friske råvarer. Oplevelsen indeholder også fuld adgang til spaområdet, Sinnenas Spa. Sinnenas Spa betyder ”Spa of the senses” og er inspireret af naturens elementer – jord, vind, ild og vand. Den udendørs spa ligger omringet af vand og naturlig vegetation, og er perfekt om vinteren! Spaområdet består af 7 opvarmede bade samt 4 forskellige saunaer, hvor du kan blive varmet igennem og forkæle din krop. Slap af i en af de varme bade under åben himmel eller tag et dyp i den krystalklare kildevandspool. Oplevelsen gælder for 2 personer og inkluderer: 1 overnatning i et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse ELLER et dobbelt standardværelse med privat sauna. Entré til Sinnenas Spa Morgenmad  Det er muligt at tilkøbe til Gårdsmenyn: 4-retters middag i Restaurant Logen for 545 SEK pr. person. Særpriser fra kr. 1.169,-   Opholdet kan bruges fra d. 15. januar til og med d. 31. marts 2020 samt fra d. 18. juni til og med d. 5. juli 2020.  Skynd dig at booke dit ophold, da der kan være udsolgte datoer. Du skal senest booke dit ophold 16. februar 2020. Vælg værelsestype: Dobbelt-/tvillingeværelse (Classic) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.169,-  1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.289,- Dobbeltværelse med sauna (Standard) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.229,- 1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.389,- (Kun muligt fra d. 18. juni til og med d. 5 juli 2020)  Vær opmærksom på: Oplevelsen kan ikke refunderes Der er en aldersgrænse på 13 år Max 2 personer per værelse uanset alder Det er ikke muligt at tilkøbe en ekstra opredning Tjek-ind: efter kl. 14.30 Tjek-ud: kl. 11.00 Området I Ästads omkringliggende skove findes mange vandrestier, hvor man kan tage en gåtur og trække ind den friske luft. Man kan også tage en køretur til Gekås Ullared for at shoppe i butikker eller besøge den hyggelige by Falkenberg, der kun ligger 23 km væk. 4460658655369 31713863336073 new 1.229,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/PHBxNmnoPChjAeAaK5Lz8qSsXgtiuaf1c31scYiq_grande.jpg?v=1579270680 Betterbooqr søndag_torsdag_standard Madoplevelse 0.0 kg Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa https://spisibyen.dk/products/astad-vingard-spa-1-overnatning-spa-og-morgenmad?variant=31713863401609 Afslapning i smukke og luksuriøse omgivelser på Ästads Vingård & Spa Fredag - lørdag / Standard dobbeltværelse m. sauna fredag-lørdag (Kan kun bookes i juni måned) På Ästad Vingård kan du slappe af, trække vejret og finde ro. Hotellets hytter og værelser ligger fordelt rundt i landskabet med vinmarkerne i baggrunden. Vælg imellem et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse eller et standard dobbeltværelse (der sætter standarden højt!). Indretningen er rustik med nordisk interiør inspireret af naturelementer. Standardværelserne har eget audiosystem, hvor man kan dæmpe lys og tilslutte sin telefon samt egen privat sauna, hvor I kan koble af og være jer selv. Morgenen efter vågner I op til en skøn traditionel svensk morgenmad lavet fra bunden og af friske råvarer. Oplevelsen indeholder også fuld adgang til spaområdet, Sinnenas Spa. Sinnenas Spa betyder ”Spa of the senses” og er inspireret af naturens elementer – jord, vind, ild og vand. Den udendørs spa ligger omringet af vand og naturlig vegetation, og er perfekt om vinteren! Spaområdet består af 7 opvarmede bade samt 4 forskellige saunaer, hvor du kan blive varmet igennem og forkæle din krop. Slap af i en af de varme bade under åben himmel eller tag et dyp i den krystalklare kildevandspool. Oplevelsen gælder for 2 personer og inkluderer: 1 overnatning i et klassisk dobbelt-/tvillingeværelse ELLER et dobbelt standardværelse med privat sauna. Entré til Sinnenas Spa Morgenmad  Det er muligt at tilkøbe til Gårdsmenyn: 4-retters middag i Restaurant Logen for 545 SEK pr. person. Særpriser fra kr. 1.169,-   Opholdet kan bruges fra d. 15. januar til og med d. 31. marts 2020 samt fra d. 18. juni til og med d. 5. juli 2020.  Skynd dig at booke dit ophold, da der kan være udsolgte datoer. Du skal senest booke dit ophold 16. februar 2020. Vælg værelsestype: Dobbelt-/tvillingeværelse (Classic) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.169,-  1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.289,- Dobbeltværelse med sauna (Standard) 1 overnatning (søndag – torsdag): kr. 1.229,- 1 overnatning (fredag – lørdag): kr. 1.389,- (Kun muligt fra d. 18. juni til og med d. 5 juli 2020)  Vær opmærksom på: Oplevelsen kan ikke refunderes Der er en aldersgrænse på 13 år Max 2 personer per værelse uanset alder Det er ikke muligt at tilkøbe en ekstra opredning Tjek-ind: efter kl. 14.30 Tjek-ud: kl. 11.00 Området I Ästads omkringliggende skove findes mange vandrestier, hvor man kan tage en gåtur og trække ind den friske luft. Man kan også tage en køretur til Gekås Ullared for at shoppe i butikker eller besøge den hyggelige by Falkenberg, der kun ligger 23 km væk. 4460658655369 31713863401609 new 1.389,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/PHBxNmnoPChjAeAaK5Lz8qSsXgtiuaf1c31scYiq_grande.jpg?v=1579270680 Betterbooqr fredag-lørdag_standard Madoplevelse 0.0 kg 3-retters middag på Louises Fiskebar i hjertet af København https://spisibyen.dk/products/3-retters-menu-pa-louises-fiskebar?variant=31810563113097 3-retters middag på Louises Fiskebar i hjertet af København Default Title Louises Fiskebar serverer de bedste delikatesser fra havet direkte på din tallerken. Naboerne Kattegat, Skagerak og Østersøen sørger for råvarerne til restauranten, og fangsten er altid frisk. Det er en kombination, der får mundvandet til at løbe hos de fleste fiske-elskere.Restauranten samarbejder med lokale fiskehandlere for altid at have så friskfangede fisk og skaldyr som muligt. Strandby Fisk, der er en af stedets samarbejdspartnere, sejler fx typisk ud i små kuttere mellem Skagen og Frederikshavn. Deres skærehal ligger blot 50 meter fra auktionen og fiskene lander i restauranten omkring 24 timer efter de er kommet i land.Fisk for alle Louises Fiskebar adskiller sig fra den typiske fiske- og skaldyrsrestaurant i København ved at servere smørrebrød, fisk, skaldyr, kød, og en to- eller treretters frokostmenu. Om aftenen er der fuld fokus på et stort udvalg af østers, kaviar, fisk og skaldyr, men der er også mulighed for en god bøf eller en vegetarisk hovedret. Restauranten er ikke prætentiøs, men har samtidig en ambition om at lave mad af højeste kvalitet. Priserne er holdt rimelige - alle er nemlig velkomne på Louises Fiskebar.Det siger andre "Skøn mad og en utrolig god service." - Gitte (tripadvisor)"Super hyggelig indretning, lækker mad og prof betjening." - Helle U (tripadvisor)"Var forbi for anden gang fredag den. 14 juni og blev endnu engang bare bekræftet i at det er den bedste Fiskerestaurant overhovedet." - Martin B. (tripadvisor)Menuen består af: Forret Mosaik af lange med sorte hvidløg, urter, dildemulsion og sprødt blæksprutteblæk Hovedret: Bagt kulmule med variation af jordskokker, sauteret sortkål og skummende muslingesauce Dessert: Citrontærte med sprød marengs, hindbærsorbet og lakridstuille Sådan gør du: Køb det ønskede antal værdibeviser. Book via email info@louisesfiskebar.dk eller telefon: 33 76 59 41.  HUSK at oplyse, at der er tale om et Spis I Byen værdibevis og indsæt koden fra dette i din bestilling Når du modtager en bekræftelsesmail, er din booking gået igennem. Værdibeviset kan bruges alle dage fra d. 15. januar 2020 frem til d. 15. april 2020 efter restaurantens åbningstider. Normalpris: kr. 425,- / Kampagnepris: kr. 319,- 4481589674121 31810563113097 new 425,00 DKK 319,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/Kampagnebilleder_specialty_8f407989-1d33-4071-82d3-ee3f24cb6910_grande.jpg?v=1579616997 Louises Fiskebar 3retters_LouisesFiskebar Madoplevelse 0.0 kg Winemakers Dinner - Modne Bourgogne på formel B d. 28. februar 2020 https://spisibyen.dk/products/winemakers-dinner-bourgogne-pa-formel-b-d-28-februar-2020?variant=31421569269897 Winemakers Dinner - Modne Bourgogne på formel B d. 28. februar 2020 Default Title Bourgogne  I mere end 2000 år har man dyrket vin i det lange smalle Bourgogne distrikt, der strækker over 290 km fra Chablis i nord til Beaujolais i syd. Her er Pinot Noir-druen kendt for, at repræsenterer områdets store røde vine. Området er også kendt for fremstilling af de hvide vine, hvor Chardonnay er den altdominerende drue. Vinene På denne aften er de modne Bourgogne-vine i fokus, og menuen byder blandt andet på de imødekommende rødvine fra Chassagne-Montrachet af den dygtige producent Bruno Colin. Selvom Bruno Colin er relativt ung som selvstændig vinbonde, bliver hans røde og hvide vine meget anerkendt i den internationale vinpresse. De 8 hektar vinmarker er nogle af de bedste 1. Cru marker i Chassagne-Montrachet, hvor de ældste vinstokke er helt tilbage fra 1920. I løbet af aftenen skal I også smage på de dejlige og frugtige vine af Alain Gras, også kendt som den ukronede konge i Saint Romain. En anden stjerne i Bourgogne er Bouzereau Gruere, der producerer lækre og fyldige vine med en fantastisk ren duft og klassisk Bourgogne smag. Den elegante R&L Legras Champagne Blanc de Blanc er udelukkende lavet på grønne druer og ranke med flot struktur. Boblerne er fine og små med en fantastisk mousse i munden. Afslutningsvis skal I nyde den prisvindende Cauhape Noblesse de Temp fra Jurancon, der har vundet Guldmedalje i den International Wine Challenge og sølv i det engelsk vinmagasin Decanter. formel B Michelin-restauranten formel B danner rammen for denne eksklusive Bourgogne aften. Her er den hvide dug taget af bordene, men der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Formel B er en dynamisk restaurant, der har gjort sig fra af dogmer og tvungne menuer. De har en helt særlig opmærksomhed på håndværk, tilsmagning og fremragende råvarer, der hovedsageligt leveres fra danske småproducenter med respekt for naturen og bæredygtighed. Nyd en enestående 5-retters menu, der er tilpasset aftenens vinmenu, så smagene komplimenterer hinanden på bedste vis. Der serveres mineralvand under hele middagen.  Vinmenu: R&L Legras Champagne Grand Cru Blanc de Blanc Bouzereau Gruere Bourgogne Blanc 2014 Alain Gras Saint Romain 2014 Bruno Colin Chassagne Montrachet 1. Cru Bruno Colin Santenay 1. Cru Bruno Colin Maranges 1. Cru Cauhape Noblesse de Temp 2009 Maden til menuen sammensættes af køkkenet så tæt på aftenen som muligt for at sikre de friskeste råvarer. Gæsterne samles ved borde med op til 10 personer Tidspunkt:  Torsdag d. 28. februar 2020, kl. 19.00 Adresse:   Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C Særpris pr. person: 1.895,- Bemærk at billeder er vejledende 4402362286217 31421569269897 new 1.895,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/vin_ab9d715f-235b-4c29-b73f-0cbe2864279a_grande.jpg?v=1576752192 Fionia vin Winemakers_dinner_fionia_formelb_28_februar2020 madoplevelse 0.0 kg Eksklusiv sushimenu på Restaurant Damindra https://spisibyen.dk/products/restaurant-damindra-chefs-selection-of-sushi-januar-2020?variant=31943785513097 Eksklusiv sushimenu på Restaurant Damindra Default Title Bag det Kongelige Teater i hjertet af København, ligger det japanske fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem et gastronomisk univers af sushi, yakitori, nigiri og meget mere. Her mødes japanske traditioner med nordiske råvarer i et minimalistisk udtryk. Køkkenet arbejder kun med årstidens bedste råvarer og ambitionsniveauet er højt! De to mest brugte ingredienser i ejer Damindra Tillekeratnes køkken er visionær gastronomi og kærlighed for gode råvarer. Chefkok Taka Nishimura har tidligere erfaring fra førerende japanske spisesteder i Melbourne og Milano, og sikrer, sammen med resten af holdet bag Damindra, et japanese haute cuisine og en helt enestående spiseoplevelse. Nyd en fantastisk menu sammensat af køkkenchefen og forkæl dine smagsløg med de friske, sure, søde og fede smage fra forskellige former  af  sushi.  Chef’s selection of sushi: STARTERInari med oksehale og oksehale-sauce SASHIMISizzling laks, ingefær, hvidløg, enoki med yuzu ponzu-sauce GUNKANHummer med forårsløg, cremet dressing og tobiko NIGIRIHamachi med trøffel URAMAKIEbi tempura med unagi & frisk wasabi FUTOMAKIRød djævel med krydret sesam og rødbeder   Prisen er per person OBS: Madoplevelsen kan kun  benyttes til frokost fra tirsdag til lørdag efter restaurantens åbningstid Normalpris: kr. 455,- / Kampagnepris: kr. 325,- Adresse: Holbergsgade 26, 1057 København K Bemærk at billeder af vejledende 4505580634249 31943785513097 new 455,00 DKK 325,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/tnMYMJYpG63TtaOiVNrt5G0qQiuyvRQybJWhgVGo_grande.jpg?v=1579782169 Restaurant Damindra Damindra_sushimenu_januar2929 Madoplevelse 0.0 kg Ekstraordinær japansk tasting menu på Restaurant Damindra https://spisibyen.dk/products/restaurant-damindra-tastingmenu-januar-2020?variant=31943785480329 Ekstraordinær japansk tasting menu på Restaurant Damindra Default Title Bag det Kongelige Teater i hjertet af København, ligger det japanske fusionskøkken, der tager dig på en rejse gennem et gastronomisk univers af sushi, yakitori, toban yaki og meget mere. Her mødes japanske traditioner med nordiske råvarer i et minimalistisk udtryk. Køkkenet arbejder kun med årstidens bedste råvarer og ambitionsniveauet er højt! De to mest brugte ingredienser i ejer Damindra Tillekeratnes køkken er visionær gastronomi og kærlighed for gode råvarer. Chefkok Taka Nishimura, der har erfaring fra førerende japanske spisesteder i Melbourne og Milano, og resten af holdet bag, sikrer et japanese haute cuisine og en helt enestående spiseoplevelse. Restaurant Damindras tastingmenu består af 10 forskellige serveringer, der kommer rundt i alle kroge af det japanske køkken.  Tastingmenu:  STARTERHjertemuslinger kogte i sake SASHIMILaks med brændt selleri, basilikum olie & ponzu GRILLAgedashi tofu, shiitake & nameko GUNKANSpicy tun NIGIRIBotan ebi CHIRASIKulmule, rød ris, koriander, frisk wasabi og syltede agurk URAMAKIFlamberet sardin i sojasmør, med shiso og forårsløg MUNDRENSERYuzu sorbet TOBAN YAKIAnd med årstidens grønt, sort hvidløgssauce og pære DESSERTInari & azuki serveret med miso-is Prisen er per person ved minimum køb af 2 kuverter. OBS: Madoplevelsen kan kun  benyttes til aften fra tirsdag til torsdag efter restaurantens åbningstid Normalpris: kr. 765,- / Kampagnepris: kr. 549,- Adresse: Holbergsgade 26, 1057 København K Bemærk at billeder er vejledende 4505580601481 31943785480329 new 765,00 DKK 549,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/Gnha6k7Jm2NpyNc7eUFHgpqSfKiMnIHtegZTGa2u_grande.jpg?v=1579783751 Restaurant Damindra Restaurant_Damindra_tastingmenu_januar2020 Madoplevelse 0.0 kg Burgermenu m. forret, side order & drikkevarer hos Chalet Burger & Steak House https://spisibyen.dk/products/burgermenu-pa-chalet-burger-steak-house?variant=31934958534793 Burgermenu m. forret, side order & drikkevarer hos Chalet Burger & Steak House Default Title På det uhøjtidelige og lækre spisested Chalet, der er beliggende på det dejlige Østerbro i København, bydes gæsterne velkommen i en hyggelig og hjemlig atmosfære, hvor god mad og vin er i højsædet. Hos Chalet Steak House kan du forvente en aften, hvor du virkelig får forkælet dine smagsløg. Stedets imødekommende tjenere serverer store møre bøffer, saftige burgers og friske salater, og vinene på stedet er nøje udvalgte til menukortet. Her sætter man pris på gæsterne, hvorfor Chalet altid sætter en ære i at yde en service af høj kvalitet. Personalet står klar til at tage imod jer og give jer en hyggelig aften. Denne menu består af valgfri burger, forret & snacks, side order samt drikkevarer.  Menuen inkluderer 1stk. valgfri forret & snack 1stk. valgfri burger  1stk. valgfri side order  1stk. øl eller vand  Pris pr. person.  Normalpris: kr. 337,- / Kampagnepris: kr. 199,-  Adresse: Masnedøgade 4, 2100 København Ø Vær opmærksom på:  Prisen angivet i kampagnen er pr. person.  Efter dit køb modtager du et værdibevis via mail, som du skal bruge til at bestille bord på restauranten.  Booking af bord skal ske min. én fag i forvejen på telefon eller e-mail - oplys venligst antal personer, og at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse.  Ved større arrangementer i Telia Parken kan værdibeviset ikke benyttes. Kontakt venligst restauranten, hvis du er i tvivl. om der er arrangement på din ønskede dato for booking.  4503985913993 31934958534793 new 337,00 DKK 199,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/8_a3eae574-f22b-4113-86a8-a4d90dc39a9a_grande.jpg?v=1579711225 Chalet Burger & Steak House Chalet_Burgermenu Madoplevelse 0.0 kg 3-retters middag hos Chalet Burger & Steak House https://spisibyen.dk/products/3-retters-middag-hos-chalet-burger-steak-house?variant=31935005491337 3-retters middag hos Chalet Burger & Steak House Default Title På det uhøjtidelige og lækre spisested Chalet, der er beliggende på det dejlige Østerbro i København, bydes gæsterne velkommen i en hyggelig og hjemlig atmosfære, hvor god mad og vin er i højsædet. Hos Chalet Steak House kan du forvente en aften, hvor du virkelig får forkælet dine smagsløg.  Stedets imødekommende tjenere serverer store møre bøffer, saftige burgers og friske salater, og vinene på stedet er nøje udvalgte til menukortet.  Her sætter man pris på gæsterne, hvorfor Chalet altid sætter en ære i at yde en service af høj kvalitet. Personalet står klar til at tage imod jer og give jer en hyggelig aften.  Denne menu består af 3 valgfrie retter - Forret, hovedret (bøf) og dessert. 3-retters middag inkluderer 1 stk. valgfri forret. Vælg mellem alle retter, feks. laksetatar eller oksecarpaccio. 1 stk. steak i valgfri størrelse (ribeye, mørbrad eller striploin). Serveret med valgfri side order og sauce, for at fuldende din bøf oplevelse. 1 stk. valgfri dessert. Vælg mellem 3-4 ugens desserter som køkkenchefen kreerer. OBS: Drikkevarer er ikke inkluderet i dette tilbud, og skal derfor tilkøbes til menuen.  Pris pr. person: Normalpris: kr. 477,- / Kampagnepris: kr. 325,-   Adresse: Masnedøgade 4, 2100 København Ø Vær opmærksom på:  Prisen angivet i kampagnen er pr. person.  Efter dit køb modtager du et værdibevis via mail, som du skal bruge til at bestille bord på restauranten.  Booking af bord skal ske min. én fag i forvejen på telefon eller e-mail - oplys venligst antal personer, og at der er tale om en Spis i Byen-oplevelse.  Ved større arrangementer i Telia Parken kan værdibeviset ikke benyttes. Kontakt venligst restauranten, hvis du er i tvivl. om der er arrangement på din ønskede dato for booking.  4501383676041 31935005491337 new 477,00 DKK 325,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_a7083758-9520-4723-a678-1cd441439fdd_grande.jpg?v=1579711586 Chalet Burger & Steak House Chalet_Menutilbud_3retter Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673498761 Michelin-oplevelse i Piemonte Lavsæson (3. april - 21. maj) / 3 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673498761 new 4.695,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_lavsæson_3overnatninger Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673531529 Michelin-oplevelse i Piemonte Mellemsæson (22. maj - 17. september) / 3 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673531529 new 5.195,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_mellemsæson_3overnatninger Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673564297 Michelin-oplevelse i Piemonte Højsæson (18. september - 28. november) / 3 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673564297 new 5.495,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_højsæson_3overnatninger Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673597065 Michelin-oplevelse i Piemonte Lavsæson (3. april - 21. maj) / 4 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673597065 new 5.995,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_lavsæson_4overnatninger Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673629833 Michelin-oplevelse i Piemonte Mellemsæson (22. maj - 17. september) / 4 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673629833 new 6.695,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_mellemsæson_4overnatninger Madoplevelse 0.0 kg Michelin-oplevelse i Piemonte https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-i-piemonte-inkl-3-4-overnatninger-billeje-og-spa-januar-2020?variant=31897673662601 Michelin-oplevelse i Piemonte Højsæson (18. september - 28. november) / 4 overnatninger Relais Villa d’Amelia befinder sig i hjertet af Piemonte, for foden af alperne med udsigt til frodige vinmarker og snedækkede bjergtoppe. Hotellet er kendt for sin fantastiske beliggenhed, store luksusniveau og ikke mindst deres Michelin-vindende restaurant, Damiano Nigro. Villa d’Amelia  tilbyder i alt 37 luksuriøse værelser og suiter, der alle er blevet istandsat med stor respekt for skønheden i de originale bygninger. Hotellets kronjuvel er den eksklusive San Luigi-suite i ejendommens kapel samt de to Deluxe-suiter med udsigt over alperne. Hotellet er også kendt for deres overdådige morgenmadsbuffet, der byder på delikate italienske specialiteter. I de varmere sæsoner er det muligt at nyde buffeten fra hotellets tagterrasse med udsigt over store dele af Piemonte. Efter morgenmaden kan man slappe af i hotellets imponerende wellness-område, der inkluderer tyrkisk bad, sauna og en udendørs opvarmet pool. Damiano Nigro - Michelin restaurant Mange rejser til Relais Villa d’Amelia udelukkende for at besøge Michelin-restauranten, Damiano Nigro. Deres moderne fortolkninger af klassiske piemontesiske retter har vakt stor begejstring både hos både turister og anmeldere. I køkkenet har man, siden 2006, kunne finde selveste Damiano Nigro, der tidligere har arbejdet sammen med nogle af gastronomiens største stjerner. Trods stjernestatus har restauranten en afslappet, intim atmosfære med kun få borde. Hos Restaurant Damiano Nigro kan du nyde nøje sammensatte smagemenuer baseret på sæsonens bedste råvarer udvalgt af Damiano selv og lokale producenter. Oplevelsen inkluderer: 3 eller 4 overnatninger på Villa d’Amelia i superiorværelse 6-retters Michelin-middag med vand og kaffe på Restaurant Damiano Nigro Morgenmad alle dage Billeje under opholdet I vælger selv hvilken lufthavn i Italien, som I ønsker at hente bilen fra. Bilen er inklusiv alle lovpligtige forsikringer. Det er muligt at tilkøbe en all-inklusive forsikring for 250 kr. Prisen er per person ved køb af min. 2 beviser: Lavsæson 2020 (3. april – 21. maj) 3 nætter: 4.695 kr. 4 nætter: 5.995 kr. Mellemsæson 2020 (22. maj – 17. september) 3 nætter: 5.195 kr. 4 nætter: 6.695 kr. Højsæson 2020 (18. september – 28. november)  3 nætter: 5.495 kr. 4 nætter: 7.395 kr Check-ind: fra kl 16.00 og Check-ud: senest kl. 11.00 Området Piemonte er en region i det nordlige Italien, der er kendt for fantastisk gastronomi, vin og naturområder. Området er smukt, grønt, frodigt – og så er det ideelt til at dyrke vin. Piemonte er ikke det største vinområde i Italien, men det har i den grad slået sit navn fast som et af landets bedste. Piemontes bakker er hjemstavn for storvine som Barolo, Barbaresco, Moscato og Asti Spumante. Området er også et gastronomisk himmerige. Langhe-området, hvor hotellet er lokaliseret, findes stadig mange familiedrevne trattoriaer, der trodser tidens gang og sætter en ære i det traditionelle køkken. Langhe-området er faktisk et af de italienske områder med det højeste antal Michelin-stjernede restauranter. I Langhe kan du også opleve historiens vingesus. Her finder du charmerende byer, gamle slotte, smukke kirker og massevis af klostre. Regionen har mange herlige middelalderbyer som Asti, Barolo og ikke mindst Alba, en lille, charmerende by med over to tusind års historie. Byen bliver af de lokale kaldt ”byen med de hundrede tårne”, og lokale ildsjæle har sørget for, at de arkitektoniske perler står endnu.  4497020027017 31897673662601 new 7.395,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/sMd6mH0CfkQXIkwUviTJ7jQhBntdOQ7S0vl9V6sR_grande.jpg?v=1579521249 Vindrose Rejser Piemonte_michelin_ophold_højsæson_4overnatninger Madoplevelse 0.0 kg 7 overnatninger i privat landejendom i Toscana for op til 10 personer https://spisibyen.dk/products/toscana-ophold-op-til-10-personer-januar-2020?variant=31830807183497 7 overnatninger i privat landejendom i Toscana for op til 10 personer Lavsæson (marts-maj og oktober-november) Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo. Familievirksomheden drives af familien Catia, Ermanno, Andrea og Elisa, som står klar til at byde jer velkommen og give jer den bedst mulige oplevelse i Toscana og Italien. Stedet er ideelt for jer, der gerne vil kombinere hyggelige familieoplevelser med fantastisk mad og god vin. Villaen Ejendommen omfatter en hovedbygning og et anneks. I alt kan Podere della Bruciata rumme op til 18 personer i dobbeltværelser. Alle værelserne er store og rummelige, har eget badeværelse og toilet, og er indrettet efter et princip, der blander det moderne med klassisk toscansk stil, med unikke møbler skabt af lokale håndværkere. Alle værelser har en flot udsigt til de smukke omgivelser hvad end det er vinmarker, rosmarinbuske eller mandeltræer. I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, stort køkken og flot spisestue. Spisestuen er rustik og indrettet efter den toscanske stil og charme. Her har I mulighed for at lave jeres egen mad, grille eller bestille mad til stedet. Det er også muligt at bestille større middage eller få madlavningskurser i det autentiske toscanske køkken, alt sammen lavet eller dirigeret af den kyndige Catia. Familien producerer deres egen økologiske vin, som fremstilles af høj kvalitet efter gamle traditioner. De laver en fantastisk Vino Nobile di Montepulciano, en lokal rosé, der dyrkes i området omkring Podere della Bruciata. Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her er der også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien også en grøntsagsproduktion, som bruges i køkkenet til den daglige madlavning. Det er især kvalitet, bæredygtighed og god atmosfære, som er i højsædet på Podere della Bruciata. Stedet er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m, som har en bred trappe, og et vandfald der aktiveres automatisk. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige for ejendommens gæster. Opholdet gælder for op til 10 personer og inkluderer: Ophold i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv Slutrengøring (daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen) Bemærk: Ankomst/afrejsedage er lørdag-lørdag. Swimmingpoolen er åben fra 15. april 2020 til 15. oktober 2020 (kan variere pga. vejr). Fly og transport er ikke inkluderet.  Oplevelsen er arrangeret af Vindrose Rejse, som står til rådighed, hvis man ønsker hjælp til fly, billeje eller transfer. Afstande: Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel. Fra Firenze er der ca. 1 times kørsel. Priser for 10 personer: Lavsæson (marts - maj og oktober - november): 17.995 kr. Mellemsæson (juni og september): 21.995 kr. (Datoerne d. 5-12/9 og d. 12-19/9 er booket)  Tillæg ved flere personer (betales direkte hos Vindrose Rejser) Lavsæson: Op til 12 personer: 2.475 kr. Op til 14 personer: 4.725 kr. Op til 16 personer: 6.675 kr. Op til 18 personer: 8.400 kr. Mellemsæson: Op til 12 personer: 1.725 kr. Op til 14 personer: 4.425 kr. Op til 16 personer: 6.825 kr. Op til 18 personer: 9.000 kr. Tillæg/tilkøb (betales direkte til Podere della Bruciata): Bemærk at der skal lægges et obligatorisk depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse). Turistskat, obligatorisk – 8 euro pr. person. Varme, hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3. Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 8 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at bestilles til hver dag, så man kan sagtens vælge enkelte dage, hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe. Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer ca. kl. 18:00): Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person. Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person. 3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen. Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage. Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic – 16 euro pr. person. Området Med Podere della Bruciata som base, har man mulighed for at besøge mange smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Byen Montepulciano er bl.a. kendt for sin vin, Vino Nobile di Montepulciano, men også for deres mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. En anden nærliggende by er Pienza, der utrolig kendt for sine Pecorino oste. Udover oste, er Pienza en meget flot lille by, hvor I kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Den historiske by Siena er historisk kendt som Firenzes evige rival. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena. 4485356945545 31830807183497 new 17.995,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/zDFVBMxoFKewru09UuBOhw9HqkQRMSWt9YRRs7cF_grande.jpg?v=1579706715 Vindrose Rejser Toscana_ophold_10pers_januar2020_lavsæson Madoplevelse 0.0 kg 7 overnatninger i privat landejendom i Toscana for op til 10 personer https://spisibyen.dk/products/toscana-ophold-op-til-10-personer-januar-2020?variant=31830807216265 7 overnatninger i privat landejendom i Toscana for op til 10 personer Mellemsæson (juni og september) Podere della Bruciata er en renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo. Familievirksomheden drives af familien Catia, Ermanno, Andrea og Elisa, som står klar til at byde jer velkommen og give jer den bedst mulige oplevelse i Toscana og Italien. Stedet er ideelt for jer, der gerne vil kombinere hyggelige familieoplevelser med fantastisk mad og god vin. Villaen Ejendommen omfatter en hovedbygning og et anneks. I alt kan Podere della Bruciata rumme op til 18 personer i dobbeltværelser. Alle værelserne er store og rummelige, har eget badeværelse og toilet, og er indrettet efter et princip, der blander det moderne med klassisk toscansk stil, med unikke møbler skabt af lokale håndværkere. Alle værelser har en flot udsigt til de smukke omgivelser hvad end det er vinmarker, rosmarinbuske eller mandeltræer. I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, stort køkken og flot spisestue. Spisestuen er rustik og indrettet efter den toscanske stil og charme. Her har I mulighed for at lave jeres egen mad, grille eller bestille mad til stedet. Det er også muligt at bestille større middage eller få madlavningskurser i det autentiske toscanske køkken, alt sammen lavet eller dirigeret af den kyndige Catia. Familien producerer deres egen økologiske vin, som fremstilles af høj kvalitet efter gamle traditioner. De laver en fantastisk Vino Nobile di Montepulciano, en lokal rosé, der dyrkes i området omkring Podere della Bruciata. Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her er der også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien også en grøntsagsproduktion, som bruges i køkkenet til den daglige madlavning. Det er især kvalitet, bæredygtighed og god atmosfære, som er i højsædet på Podere della Bruciata. Stedet er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m, som har en bred trappe, og et vandfald der aktiveres automatisk. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige for ejendommens gæster. Opholdet gælder for op til 10 personer og inkluderer: Ophold i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv Slutrengøring (daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen) Bemærk: Ankomst/afrejsedage er lørdag-lørdag. Swimmingpoolen er åben fra 15. april 2020 til 15. oktober 2020 (kan variere pga. vejr). Fly og transport er ikke inkluderet.  Oplevelsen er arrangeret af Vindrose Rejse, som står til rådighed, hvis man ønsker hjælp til fly, billeje eller transfer. Afstande: Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel. Fra Firenze er der ca. 1 times kørsel. Priser for 10 personer: Lavsæson (marts - maj og oktober - november): 17.995 kr. Mellemsæson (juni og september): 21.995 kr. (Datoerne d. 5-12/9 og d. 12-19/9 er booket)  Tillæg ved flere personer (betales direkte hos Vindrose Rejser) Lavsæson: Op til 12 personer: 2.475 kr. Op til 14 personer: 4.725 kr. Op til 16 personer: 6.675 kr. Op til 18 personer: 8.400 kr. Mellemsæson: Op til 12 personer: 1.725 kr. Op til 14 personer: 4.425 kr. Op til 16 personer: 6.825 kr. Op til 18 personer: 9.000 kr. Tillæg/tilkøb (betales direkte til Podere della Bruciata): Bemærk at der skal lægges et obligatorisk depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse). Turistskat, obligatorisk – 8 euro pr. person. Varme, hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3. Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 8 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at bestilles til hver dag, så man kan sagtens vælge enkelte dage, hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe. Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer ca. kl. 18:00): Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person. Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person. 3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen. Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage. Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic – 16 euro pr. person. Området Med Podere della Bruciata som base, har man mulighed for at besøge mange smukke historiske byer, med hver deres unikke charme. Byen Montepulciano er bl.a. kendt for sin vin, Vino Nobile di Montepulciano, men også for deres mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. En anden nærliggende by er Pienza, der utrolig kendt for sine Pecorino oste. Udover oste, er Pienza en meget flot lille by, hvor I kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Den historiske by Siena er historisk kendt som Firenzes evige rival. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena. 4485356945545 31830807216265 new 21.995,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/zDFVBMxoFKewru09UuBOhw9HqkQRMSWt9YRRs7cF_grande.jpg?v=1579706715 Vindrose Rejser Toscana_ophold_10pers_januar2020_mellemsæson Madoplevelse 0.0 kg Luksuriøst ophold på Hotel Altes Gymnasium https://spisibyen.dk/products/hotel-altes-gymnasium-ophold-januar-2020?variant=31810347434121 Luksuriøst ophold på Hotel Altes Gymnasium Default Title I mange år fungerede den gamle bygning som skole, men i dag er Hotel Altes Gymnasium lavet om til et luksuriøst hotel. Den gamle gymnastiksal er blevet til et stort wellness- og spaområde, klasseværelserne er forvandlet til smukke hotelværelser og madpakken er skiftet ud med en 3-retters gourmetmiddag. Stedet emmer af kvalitet og historie. Interiøret er holdt i en autentisk stil med smukke italienske møbler og engelske tekstiler. Alle værelserne er udstyret med minibar, aircondition, badekåber, hjemmesko og Wi-Fi. Hotel Alte Gymnasium er perfekt til jer, som ønsker en helt speciel oplevelse i romantiske omgivelser og idyllisk natur. Restauranten Hotellets restaurant serverer moderne gastronomi krydret med lokale råvarer. Kvalitet og friske råvarer er et tema, der går igen på hele menuen. Vinkortet er nøje tilpasset, primært med vine fra Tyskland og Europa. Området Husum er en lille hyggelig by, kun en times kørsel fra den danske grænse. Udover charmen, så byder byen også på gode shopping muligheder. I foråret er det oplagt at besøge Husum slot, hvor millioner af krokus blomster står i flor, og hele parken er lilla. I kan også gå en tur ned af den smukke havnepromenaden og nyde udsigten.Oplevelsen inkluderer: 2 overnatninger i komfort dobbeltværelse 2 x 3-retters menu Velkomstdrink Morgenbuffet alle dage Fri adgang til wellness- og spaområde Gratis Wi-Fi Gratis parkering Prisen er per person ved 2 personer i et dobbeltværelse Oplevelsen kan benyttes i hele 2020, men bemærk at der tages forbehold for udsolgte datoer. Tilkøb: Enkeltværelse: 795 kr. Ekstra opredning: 795 kr til et barn under 12 år Vilkår: Oplevelsen skal bookes senest 48 timer efter køb 4481554972809 31810347434121 new 1.795,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/bkCv8tT6HNAErXoHTyfZJFaB5A528W27bHFqlZDV_grande.jpg?v=1579166679 Vindrose Rejser hotel_altes_gymnasium_ophold_januar2020 Madoplevelse 0.0 kg Winemakers Dinner - Barolo-aften på formel B d. 25. september 2020 https://spisibyen.dk/products/winemakers-dinner-barolo-pa-formel-b-d-25-september-2020?variant=31434943332489 Winemakers Dinner - Barolo-aften på formel B d. 25. september 2020 Default Title Italien - Piemonte Piemonte er Italiens mest berømte, og et af de ældste, vinområder med vinproduktion. Området er kendt for nogle af verdens bedste vine, Barolo og Barbaresco, der også kaldes for ”Kongernes Vin” i Italien. Disse to vine laves 100% på Nebbiolo-druen, men også druerne Barbera og Dolchetto dyrkes intensivt i Italien. Historisk set har disse druer været brugt til gode hverdagsvine, men i dag laver store producenter, som Rocche dei Manzoni, fantastiske kvalitetsvine på Barbera og Dolchetto. Markerne dyrkes på samme seriøse måde som de topmarker, hvor der gror Nebbiolo. Vinificeringsprocessen og lagringen foregår på samme måde, også på de store enkeltmarksbaroloer.Rocche dei Manzoni Podere Rocche dei Manzoni blev grundlagt af Valentino Migliorini og hans kone Jolanda i 1974, da de købte en gammel vingård, som havde rødder tilbage til 17. århundrede. Migliorini var en innovativ mand, der troede på potentialet i terroiret på den gamle vingård, og begyndte at eksperimentere med vinifikationsmetoder for at skabe nye vine, som var en kombination mellem traditioner og fornyelse. Vingården ligger i hjertet af Barolo og er omkranset af smukke vinmarker, som alle har en optimal orientering i forhold til solen i Manzoni Soprani in Monforte d'Alba. Gården råder i dag over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.Vinene Manzoni laver Barolo på alle de førende vinmarker i blandt andet Big d’Big, Vigna d’la Roul og Vigna Capella di S. Stefano. Disse Barolo får hvert år toppoint i den internationale vinpresse, og de seneste årgange af Barolo fra Podere Rocche dei Manzoni har fået 95 point i både Wine Spectator og i The Wine Advocate. Robert Parker skriver om Podere Rocche dei Manzoni: ”… den måske bedste Baroloproducent. ”Formel B Michelin-restauranten formel B danner rammen for denne kult Barolo-aften. Her er den hvide dug taget af bordene, men der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Formel B er en dynamisk restaurant, der har gjort sig fra af dogmer og tvungne menuer. De har en helt særlig opmærksomhed på håndværk, tilsmagning og fremragende råvarer, der hovedsageligt leveres fra danske småproducenter med respekt for naturen og bæredygtighed. Nyd en enestående 5-retters menu, der er tilpasset aftenens vinmenu, så smagene komplimenterer hinanden på bedste vis.Vinmenu: Rocche dei Manzoni Valentino Brut Zero 2007 Rocche dei Manzoni Langhe Chardonnay 2014 Rocche dei Manzoni Chardonnay Angelica 2016 Rocche dei Manzoni Bricco Manzoni 2015 Rocche dei Manzoni Quatr Nass 2015 Rocche dei Manzoni Barolo Vigna Cappella st. Stefano 1997 Rocche dei Manzoni Remember 2014 Maden til menuen sammensættes af køkkenet ca. 1 måned inden arrangementet med årstidens bedste råvarer. Menuen indeholder også kaffe og Petit Fours efter middagen. Gæsterne samles ved borde med op til 10 personer Tidspunkt: d. 25. september 2020, kl. 19Adresse:  Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C Særpris pr. person: 1.995,- Bemærk at billeder er vejledende 4405517025417 31434943332489 new 1.995,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/vin_a5cdede7-ceaf-4129-a8bb-3d211f3ea82e_grande.jpg?v=1576759450 Fionia vin winemakersdinner_barolo_formelb_25september_2020 madoplevelse 0.0 kg Winemakers Dinner - Italiensk vinaften på Fakkelgården d. 30. oktober 2020 https://spisibyen.dk/products/winemakers-dinner-italiensk-vinaften-pa-fakkelgarden-d-30-oktober-2020?variant=31419680915593 Winemakers Dinner - Italiensk vinaften på Fakkelgården d. 30. oktober 2020 Default Title Den 30. oktober kan du opleve den italienske vinindustri fra sin absolut bedste side og nyde en menu med retter specialtilpasset til vinene og årstiden. Der er udvalgt fem modne og særligt udsøgte årgange fra fem af de bedste italienske vinproducenter.Aftenens vinmenu består af: Aperitif:  Rocche dei Manzoni Valentino Brut Zero Hovedvine: Pio Cesare - Barolo 2005 Rocche dei Manzoni - Barolo 1997 Casanova di Neri - Brunello 2013 Sottimano - Barbaresco 2014 Dal Forno Romano - Valpolicella 2004 Aftenens tilhørende retter offentliggøres senest en måned før arrangementet, da disse vil blive sammensat ud fra årstidens bedste råvarer.De fleste af hovedvinene taler for sig selv. Brunello fra Casanova di Neri har fx flere gange fået 100 point i både The Wine Advocate og Wine Spectator og været nr. 1 på Wine Spectators liste over verdens 100 bedste vine. Der er derfor ingen tvivl om, at der vil være tale om helt særlig aften for enhver vinelsker.Særpris: kr. 1.795,- Fakkelgården Restaurant og Hotel Fakkelgården gemmer på en rig historie. Stedet har tidligere fungeret som vandrehjem og kulturhus med særlig opmærksomhed på grænselandet efter Sønderjyllands genforening med resten af Danmark. Formålet var at udvide de besøgendes kendskab til og skabe forståelse for områdets helt særlige kultur. I 1990 blev stedet sat til salg og opkøbt af Fleggaard-familien, som i 1992 kunne slå dørene op for Hotel og Restaurant Fakkelgården for første gang.Fakkelgården står for fordybelse, afslapning og mindeværdige gastronomiske oplevelser. Stedet er kendt for sit anmelderroste køkken, hvor især de friske, lokale råvarer og indflydelsen fra de sønderjyske traditioner giver maden et helt særligt twist og sikrer gæster fra nær og fjern en uforglemmelig oplevelse. Madoplevelserne i Fakkelgårdens restaurant krydres altid med specielt udsøgte vine, den bedste service og en fænomenal udsigt over Flensborg Fjord.Værelse på Fakkelgården? Ønsker du at opgradere din oplevelse med et værelse på Fakkelgården, tilbydes der dobbeltværelser til kun 1.100,- inklusiv morgenmad for 2 personer. Reservation af værelser sker direkte hos Fakkelgården på tlf. 73 67 83 00. 4402155946121 31419680915593 new 1.795,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/Casanova-di-Neri-Brunello-di-Montalcino_grande.jpg?v=1576751911 Fionia vin WinemakersDinner_Fakkelgården30okt2020 madoplevelse 0.0 kg Winemakers Dinner - Malling Kro 17. marts https://spisibyen.dk/products/winemakers-dinner-malling-kro-17-marts?variant=31261948674185 Winemakers Dinner - Malling Kro 17. marts Default Title Château Cantemerle I den sydlige del af Haut-Médoc på grænsen til kommunen Margaux, ligger det berømte slot Château Cantemerle. Slottet har altid været kendt for sin høje kvalitet, der opnåes gennem et nådesløst arbejde i såvel kælderen som i marken, og som ifølge internationale vinskribenter burde høre hjemme i 3. Cru. De sidste 10 år er slottet gået fra at være lidt gammeldags til at lave en af appellationens allerbedste vine.Vinen  Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc: Dette er slottets hovedvin og også den mest kendte. Det er en vin med en medium krop og fylde, rig på finesse og elegance. Château Cantemerle er år efter år, anerkendt som et af de bedste køb inden for Bordeaux-vine, hvorfor vinmenuen på denne aften tager udgangspunkt i de forskellige smagsnuancer i forskellige årgange af netop denne vin. Allees de Cantemerle Haut-Médoc: Dette er slottets meget kendte 2. vin, som laves på ejendommens unge vinstokke. Den giver en fin introduktion til selve smagen og stilen i Château Cantemerle, men kan drikkes langt yngre end dens mere prominente slægtning.Malling Kro Malling Kro danner rammerne om en aften, hvor der er rig mulighed for at smage klassisk Bordeaux over flere årgange, og møde ejeren af Château Cantemerle, Philippe Dambrine, som vil være tilstede denne aften. Tina Schou og Rico Jørgensen købte Malling Kro i 1995 og har siden da drevet den videre i ånden om at skabe deres egen moderne udgave af den klassiske kro, hvor gæster føler sig velkommen i rare omgivelser og en afslappet atmosfære. Menukortet byder på moderne dansk gastronomi med alt fra kro klassikere til smagsfuld gourmet. Med deres egne ord er der tale om god mad lavet med sjæl og serveret med et smil. Vinmenu: 1. Ret:2016 Allees de Cantemerle Haut-Médoc2. Ret2016 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc2015 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc3. Ret2012 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc2010 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc4. Ret2005 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc2000 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc5. Ret1995 Château Cantemerle 5. Cru Haut-Médoc 150clMaden til menuen sammensættes af køkkenet så tæt på aftenen som muligt for at sikre, at kun de bedste og mest friske råvarer tages i brug.Tidspunkt:  17. marts 2020, kl. 19.00Adresse:  Stationspladsen 2, 8340 MallingBemærk billederne er vejledende Særpris: kr. 1.095,- 4364190220425 31261948674185 new 1.095,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_e68b3f73-e3b9-4697-a887-560aa999bd3d_grande.jpg?v=1574865138 Philipson Wine Winemakers_Dinner_Malling_Kro madoplevelse 0.0 kg