Spis i Byen Google product deal feed https://spisibyen.dk Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-hos-kokkeriet?variant=33475640033417 Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer 14 serveringer Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Vælg selv din oplevelse:  14 serveringer uden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,-  18 serveringer unden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,-  18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021 Den aktuelle menu: Snacks Kantareller - melasse - fermenteret hvidløg  Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin  Trøffel - brioche - blåmusling  Tatar - vesterhavsost - sprødt brød  Grønne druer - lardo - tomat   Amuse-bouche   Hvid chokolade - kærnemælk - rejer  Menu Kammusling - agurk - stikkelsbær Jomfruhummer - majroe - æble Broccoli - rosin - persille Kartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon  Pighvar - jordskok - kaviar  Makrel - selleri - peberrod Gris - karry - syltede løg  Højreb - kirsebær - brændt purløg  Grønne druer - kamille - creme fraiche Blomme - hamp - honningtrøffel Solbær - havre - hybenrose  Vinmenu   1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland  2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA  NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig 2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig 2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien  2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien  2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal  OBS:  Elementerne med fed unlades i den mindre menu  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  4916009205897 33475640033417 new 900,00 DKK 719,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/u8mbyEPhANUnq1nDskYKVBsFR3aUCY9iuuhMOUHC_grande.jpg?v=1587393633 Kokkeriet 14-serveringer Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-hos-kokkeriet?variant=33475640098953 Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer 14 serveringer (inkl. vinmenu) Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Vælg selv din oplevelse:  14 serveringer uden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,-  18 serveringer unden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,-  18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021 Den aktuelle menu: Snacks Kantareller - melasse - fermenteret hvidløg  Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin  Trøffel - brioche - blåmusling  Tatar - vesterhavsost - sprødt brød  Grønne druer - lardo - tomat   Amuse-bouche   Hvid chokolade - kærnemælk - rejer  Menu Kammusling - agurk - stikkelsbær Jomfruhummer - majroe - æble Broccoli - rosin - persille Kartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon  Pighvar - jordskok - kaviar  Makrel - selleri - peberrod Gris - karry - syltede løg  Højreb - kirsebær - brændt purløg  Grønne druer - kamille - creme fraiche Blomme - hamp - honningtrøffel Solbær - havre - hybenrose  Vinmenu   1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland  2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA  NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig 2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig 2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien  2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien  2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal  OBS:  Elementerne med fed unlades i den mindre menu  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  4916009205897 33475640098953 new 1.950,00 DKK 1.559,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/u8mbyEPhANUnq1nDskYKVBsFR3aUCY9iuuhMOUHC_grande.jpg?v=1587393633 Kokkeriet 14-serveringer-inkl-vinmenu Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-hos-kokkeriet?variant=33475640131721 Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer 18 serveringer Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Vælg selv din oplevelse:  14 serveringer uden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,-  18 serveringer unden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,-  18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021 Den aktuelle menu: Snacks Kantareller - melasse - fermenteret hvidløg  Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin  Trøffel - brioche - blåmusling  Tatar - vesterhavsost - sprødt brød  Grønne druer - lardo - tomat   Amuse-bouche   Hvid chokolade - kærnemælk - rejer  Menu Kammusling - agurk - stikkelsbær Jomfruhummer - majroe - æble Broccoli - rosin - persille Kartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon  Pighvar - jordskok - kaviar  Makrel - selleri - peberrod Gris - karry - syltede løg  Højreb - kirsebær - brændt purløg  Grønne druer - kamille - creme fraiche Blomme - hamp - honningtrøffel Solbær - havre - hybenrose  Vinmenu   1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland  2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA  NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig 2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig 2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien  2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien  2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal  OBS:  Elementerne med fed unlades i den mindre menu  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  4916009205897 33475640131721 new 1.200,00 DKK 959,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/u8mbyEPhANUnq1nDskYKVBsFR3aUCY9iuuhMOUHC_grande.jpg?v=1587393633 Kokkeriet 18-serveringer Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer https://spisibyen.dk/products/michelin-middag-hos-kokkeriet?variant=33475640164489 Kokkeriet: Klassisk Michelin-middag med 14 eller 18 serveringer 18 serveringer (inkl. vinmenu) Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Denne aften bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer og med muligheden for at tilvælge en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Vælg selv din oplevelse:  14 serveringer uden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 900,- / Kampagnepris: kr. 719,-  18 serveringer unden tilhørende vinmenu  Normalpris: kr. 1.200,- / Kampagnepris: kr. 959,- 14 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,-  18 serveringer med tilhørende vinmenu (med Grand Cru Champagne og kaffe/te + petit four)  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,- Madoplevelsen kan anvendes mandag til lørdag mellem kl. 18.00 - 22.00 til og med d. 1. december 2021 Den aktuelle menu: Snacks Kantareller - melasse - fermenteret hvidløg  Kyllingevinger - sort trompet - rosmarin  Trøffel - brioche - blåmusling  Tatar - vesterhavsost - sprødt brød  Grønne druer - lardo - tomat   Amuse-bouche   Hvid chokolade - kærnemælk - rejer  Menu Kammusling - agurk - stikkelsbær Jomfruhummer - majroe - æble Broccoli - rosin - persille Kartoffel - kyllingeskind - brændt hø Karl Johan - morkel - estragon  Pighvar - jordskok - kaviar  Makrel - selleri - peberrod Gris - karry - syltede løg  Højreb - kirsebær - brændt purløg  Grønne druer - kamille - creme fraiche Blomme - hamp - honningtrøffel Solbær - havre - hybenrose  Vinmenu   1982 Kerner Auslese, Erdener Busslay, Bernhard Jakoby, Mosel, Tyskland  2018 Chablis, Boissonneuse, Domaine Julien Brocard, Bourgogne, Frankrig 2016 Sauvignon Blanc, Substance, Sunset Vineyard, Washington State, USA  NV Champagne Grand Cru, L'atavique, Mouzon Leroux, Verzy, Frankrig 2018 Poulsard, Chateau Bethaine, Arbois, Frankrig 2015 Brunello di Montalcino, Il Marroneto, Italien  2014 Corimbo I, Bodegas La Horra, Ribera Del Duero, Spanien  2015 Colheita Tardia, Pacheca Douro, Portugal  OBS:  Elementerne med fed unlades i den mindre menu  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside . Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  4916009205897 33475640164489 new 2.450,00 DKK 1.959,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/u8mbyEPhANUnq1nDskYKVBsFR3aUCY9iuuhMOUHC_grande.jpg?v=1587393633 Kokkeriet 18-serveringer-inkl-vinmenu Madoplevelse 0.0 kg Le Poêlon D'or: 3 retter med udsøgt fransk gastronomi https://spisibyen.dk/products/le-poelon-dor-3-udsogte-serveringer?variant=37236071071893 Le Poêlon D'or: 3 retter med udsøgt fransk gastronomi Default Title Sankt Peders Stræde i København gemmer på en lille gastronomisk perle i franske Le Poêlon D'or. Her er de bedste elementer fra det franske køkken håndplukket og taget med til Danmark, så du kan få en komplet restaurantoplevelse bestående af anretninger med masser af smag lavet af de friskeste råvarer - nøjagtigt som fransk gastronomi er kendt og elsket for. For folkene bag Le Poêlon D'or er de t at spise ude andet og mere end bare at blive mæt - alle gæsternes sanser skal tilfredsstilles, og atmosfæren er utroligt vigtig for den samlede oplevelse. Derfor arbejder kokke og tjenere altid hårdt på at give de madglade gæster den bedste kulinariske oplevelse - både når det kommer til smag og stemning. Vinkortet er nænsomt tilpasset restaurantens serveringer, og din tjener kan med garanti anbefale den bedste vin til netop din ret. Med denne oplevelse får du serveret 3 udsøgte retter, der byder på et stort udvalg af lækre forretter og muligheden for at vælge din egen hovedret og dessert. De 3 serveringer: 1. servering (platte m. følgende): Gratineret Terrin af kalkun, citron og tomate confit  Laks parfait, tigerreje og ravioli  Purée glaccée d'asparges pyntet med dej og trøffel Svamperisotto med kylling og comté Chutney af æble, rødløg og agurk confit  Dagens verrine  Dagens suppe  2. servering (Vælg 1 ud af de 3 hovedretter) Oksefilet, rygeostroulade med kartoffelpuré og svampe-porre sovs. Hertil pommes fondant  Mille-feuille af fisk på svamperisotto og gratineret kartoffel Braiseret lammekølle i sauce espagnole med pastinak og kartoffelmos  3. servering (Vælg 1 ud af de tre desserter)  Risalamande med kirsebærsauce og glaseret mandarin  Chokoladekage med orange-nødder, creme og vaniljeis  Crème   brûlée a la vanille   Normalpris: kr. 348,- / Kampagnepris: kr. 189,-  Adresse: Sankt Peders Stræde 27, 1453 København K Madoplevelsen kan anvendes frem til den 13. februar 2021 - tirsdag-søndag fra kl. 17.00 - 22.00 6085934383253 37236071071893 new 348,00 DKK 189,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/2_1d8aaeff-da4d-4dd5-8a8e-799c1a034411_grande.jpg?v=1605137581 Le Poelon D´or Restaurant Le-Poelon-dor-3-serveringer Madoplevelse 0.0 kg Fuego: 4-retters menu fra det argentinske køkken https://spisibyen.dk/products/restaurant-fuego-4-retters-m-el-uden-vinmenu-november-2020?variant=37428205060245 Fuego: 4-retters menu fra det argentinske køkken Uden vinmenu Restaurant Fuego har en stor passion for argentinsk mad og vin. Fuego betyder "ild" på spansk, og ild spiller en stor rolle i det argentinske køkken. Argentina er nemlig kendt for at tilberede deres kød over åben ild, så det får den klassiske og karakteristiske grillsmag. De er også kendt for deres smagfulde Aberdeen Black Angus oksekød af højeste kvalitet med flotte fedtmarmoreringer. Hos Restaurant Fuego har de ild i deres køkken og i deres hjerter. Den varme gæstfrihed og afslappende stemning tager dig til det sydlige Patagonien, hvor ejerne oprindeligt kommer fra. Lige så passionerede, som de er omkring deres mad, ligeså passionerede er de omkring at give dig den bedste restaurantoplevelse. Køkkenet dykker ned i alle ingredienser og udvælger kun de fineste råvarer, for at sikre det lækreste kød og de friskeste grøntsager. Restaurantens store passion for vin afspejles i deres store udvalg af interessante argentinske vine. Denne aften byder på en komplet 4-retters menu, der er inspireret fra den argentiske madkultur. Til start får du serveret håndskåret oksetatar efterfulgt af en grøntsagsfyldt empenada af ægte argentisk smørdej. Hovedretten består af en Churrasco - en 200 gram Black Angus ribeye/entrecote serveret med det lækreste tilbehør. Aftenens sidste servering består af en Crème Brûleé lavet med dulce de leche og amaretto. Du kan selv tilvælge vinmenuen, der er særligt tilpasset de fire retter med fire glas vin. Alt i alt kan du forvente en aften i absolut særklasse.  Aftenen byder på: Steak Tatar  Håndskåret oksetatar med citron, brunt smør, peberrodsmayo, æggeblomme, brødkrummer og syltet radise Empenada  1 styks empenada af ægte Argentisk smørdej med fyld af spinat, ost og grønkål  Churrasco  200 gram Black Angus ribeye / entrecote serveret med svampesovs og en terrine af rodfrugter confiteret i andefedt  Crème Brûleé Lavet med den argentinske toffee "dulce de leche" og amaretto  *Du kan også tilkøbe vinmenuen bestående af 4 glas vin, der alle er særligt tilpasset de fire retter 4-retters middag (uden vinmenu):  Normalpris: kr. 545,- / Kampagnepris: kr. 299,-  4-retters middag (med vinmenu):  Normalpris: kr. 895,- / Kampagnepris: kr. 599,-   Madoplevelsen kan bruges fra søndag til torsdag fra kl. 17.30 og 21.00 fra den 1. januar 2021 til og med den 31. marts 2021. For booking fredag og lørdag gælder nedenstående: Fredag og lørdage kan der bookes bord kl. 17.00, kl. 17.30 eller kl. 20.00  Husk også at tjekke kampagnens betingelser inden køb!  Det siger gæsterne "Perfekt - lækkert og spændende mad, fejlfri og høflig service/betjening og skønne fristende cocktails samt gode vine. Hyggelig og romantisk stemning"  - Daniel (TripAdvisor)  "Super argentinsk - Så er det bare med at komme afsted - utroligt lækkert mad. Kødet er lige i skabet - forsøger ikke at gøre det mere prætentiøst end nødvendigt. Det skal I prøve."  - Torben (TripAdvisor)  "Meget stemningsfuldt lokale, god og venlig betjening, fantastiske retter, et godt vinkort og rimelige priser. Det var vores 3. besøg og bestemt ikke det sidste."  - Michael (Facebook)  "En helt igennem lækker oplevelse. Fantastisk mad, super opmærksom tjener og perfekte rammer. Kommer helt sikkert igen." - Jesper (TheFork)  6172377514133 37428205060245 new 545,00 DKK 299,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/kampagne_grande.jpg?v=1606395606 Restaurant Fuego Fuego-4-retters-uden-vinmenu Madoplevelse 0.0 kg Fuego: 4-retters menu fra det argentinske køkken https://spisibyen.dk/products/restaurant-fuego-4-retters-m-el-uden-vinmenu-november-2020?variant=37428205093013 Fuego: 4-retters menu fra det argentinske køkken Med vinmenu Restaurant Fuego har en stor passion for argentinsk mad og vin. Fuego betyder "ild" på spansk, og ild spiller en stor rolle i det argentinske køkken. Argentina er nemlig kendt for at tilberede deres kød over åben ild, så det får den klassiske og karakteristiske grillsmag. De er også kendt for deres smagfulde Aberdeen Black Angus oksekød af højeste kvalitet med flotte fedtmarmoreringer. Hos Restaurant Fuego har de ild i deres køkken og i deres hjerter. Den varme gæstfrihed og afslappende stemning tager dig til det sydlige Patagonien, hvor ejerne oprindeligt kommer fra. Lige så passionerede, som de er omkring deres mad, ligeså passionerede er de omkring at give dig den bedste restaurantoplevelse. Køkkenet dykker ned i alle ingredienser og udvælger kun de fineste råvarer, for at sikre det lækreste kød og de friskeste grøntsager. Restaurantens store passion for vin afspejles i deres store udvalg af interessante argentinske vine. Denne aften byder på en komplet 4-retters menu, der er inspireret fra den argentiske madkultur. Til start får du serveret håndskåret oksetatar efterfulgt af en grøntsagsfyldt empenada af ægte argentisk smørdej. Hovedretten består af en Churrasco - en 200 gram Black Angus ribeye/entrecote serveret med det lækreste tilbehør. Aftenens sidste servering består af en Crème Brûleé lavet med dulce de leche og amaretto. Du kan selv tilvælge vinmenuen, der er særligt tilpasset de fire retter med fire glas vin. Alt i alt kan du forvente en aften i absolut særklasse.  Aftenen byder på: Steak Tatar  Håndskåret oksetatar med citron, brunt smør, peberrodsmayo, æggeblomme, brødkrummer og syltet radise Empenada  1 styks empenada af ægte Argentisk smørdej med fyld af spinat, ost og grønkål  Churrasco  200 gram Black Angus ribeye / entrecote serveret med svampesovs og en terrine af rodfrugter confiteret i andefedt  Crème Brûleé Lavet med den argentinske toffee "dulce de leche" og amaretto  *Du kan også tilkøbe vinmenuen bestående af 4 glas vin, der alle er særligt tilpasset de fire retter 4-retters middag (uden vinmenu):  Normalpris: kr. 545,- / Kampagnepris: kr. 299,-  4-retters middag (med vinmenu):  Normalpris: kr. 895,- / Kampagnepris: kr. 599,-   Madoplevelsen kan bruges fra søndag til torsdag fra kl. 17.30 og 21.00 fra den 1. januar 2021 til og med den 31. marts 2021. For booking fredag og lørdag gælder nedenstående: Fredag og lørdage kan der bookes bord kl. 17.00, kl. 17.30 eller kl. 20.00  Husk også at tjekke kampagnens betingelser inden køb!  Det siger gæsterne "Perfekt - lækkert og spændende mad, fejlfri og høflig service/betjening og skønne fristende cocktails samt gode vine. Hyggelig og romantisk stemning"  - Daniel (TripAdvisor)  "Super argentinsk - Så er det bare med at komme afsted - utroligt lækkert mad. Kødet er lige i skabet - forsøger ikke at gøre det mere prætentiøst end nødvendigt. Det skal I prøve."  - Torben (TripAdvisor)  "Meget stemningsfuldt lokale, god og venlig betjening, fantastiske retter, et godt vinkort og rimelige priser. Det var vores 3. besøg og bestemt ikke det sidste."  - Michael (Facebook)  "En helt igennem lækker oplevelse. Fantastisk mad, super opmærksom tjener og perfekte rammer. Kommer helt sikkert igen." - Jesper (TheFork)  6172377514133 37428205093013 new 895,00 DKK 599,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/kampagne_grande.jpg?v=1606395606 Restaurant Fuego Fuego-4-retters-med-vinmenu Madoplevelse 0.0 kg Nærvær: Giv fem retters gastronomisk luksus med tilpasset vin i julegave https://spisibyen.dk/products/naervaer-giv-fem-retters-gastronomisk-luksus-med-tilpasset-vin-i-julegave?variant=37500127838357 Nærvær: Giv fem retters gastronomisk luksus med tilpasset vin i julegave Default Title Nærvær i Strandgade serverer mad og drikke af kompromisløs kvalitet i rolige og afslappende omgivelser med byens bedste udsigt. Menukortet består af cirka 14 retter, som løbende skiftes i takt med sæsonen og humøret og køkkenet. Køkkenet har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter. Udvalget af vine er bredt og kommer fra hele verden. Alle vine er nøje udvalgt af Nærvær's sommelier.  Med vandet og Inderhavnsbroen som kulisse til byens lys, ligger restaurant Nærvær smukt placeret som et anker imellem Nyhavn og Christianshavns kanal.  Denne aften kan du læne dig tilbage, nyde udsigten og nærværet, når chefkokken og sommelieren sørger godt for dig.   Aftenen begynder med snacks i form af marinerede oliven og kimchimandler med et skønt glas cava. Herefter følger chefkokkens udvalg af tre glas vine udvalgt og parret til maden af Nærværs sommelier, inden du slutter af med kaffe eller the samt tre petit fours og en lille skarp til kaffen.  Det får du:  1. servering: Snacks med marinerede oliven og kimchimandler samt et glas cava  2. servering: Forret udvalgt af chefkokken inkl. et glas vin udvalgt og parret til maden af Nærværs sommelier 3. servering: Hovedret udvalgt af chefkokken inkl. et glas vin udvalgt og parret til maden af Nærværs sommelier 4. servering: Dessert udvalgt af chefkokken inkl. et glas vin udvalgt og parret til maden af Nærværs sommelier 5. servering: Tre petit fours samt kaffe eller the og en lille skarp  Normalpris: kr. 1.095,- / Kampagnepris: kr. 695,-  Madoplevelsen kan benyttes fra den 2. januar 2021 til og med den 31. marts 2021 Det siger andre:  "Således kunne vi konkludere, at man både sidder og spiser godt på Nærvær, hvor vægten ikke mindst ligger på en relativt klassisk præsentation af gode, luksuriøse råvarer." - Berlingske (Søren Frank)  "Det er rart at være på Nærvær. Man føler sig velkommen, maden er god, og vinene er velvalgte. Man skal ikke forvente grænsesøgende nybrud og underlige råvarer her. I stedet satses der primært på gode, velkendte råvarer, som får lov at tage hovedrollen i tilberedninger med fokus på det klassiske håndværk." - Euroman (Lars Roest-Madsen)  "Ret skal være ret. Vi var inviteret denne aften. Men det med den klare målsætning at vise hvor meget stedet og niveauet var vokset siden denne anmelders sidste besøg i sommers, og med en kæk sidebemærkning om, at vi nok skulle blive tilfredse med resultatet.  Tilfredse blev vi. Nærmest til fulde. Af både ingredienser, retter og vine, men så sandelig også af kvaliteten af servicen, opmærksomheden og ja, lad os nu for fanden bare smide klicheen, NÆRVÆRET. Vi oplevede fra et veloplagt, smilende og ungt crew, der både på gulvet og i køkkenet syntes stolte af og endda begejstrede ved deres arbejde." - Gastromand (Johan Johansen)  6205421977749 37500127838357 new 1.095,00 DKK 695,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_bab68d44-03c5-4cb2-a020-8565840173e5_grande.jpg?v=1606922968 Nærvær Strandgade ApS Nærvær-5retters-inkl-vinmenu Madoplevelse 0.0 kg To-go cocktails fra The Library Bar https://spisibyen.dk/products/to-go-cocktails-fra-the-library-bar?variant=37345037746325 To-go cocktails fra The Library Bar Default Title Man mærker med det samme, man træder ind ad døren på The Library Bar. De brune Chesterfield-lænestole, de læderindbundne bøger på hylderne og lyden af afslappende jazz står i skarp kontrast til den summende banegårdsplads, man lige har efterladt på den anden side af døren. med et trylleslag er tiden skruet 50 år tilbage, og lysten til en god drink ankommer med næsten samme pludselighed.  For nogle år siden blev The Library udråbt af verdens fem bedste barer af selveste Forbes Magazine. Det gjorde den dels pga. den helt særlig atmosfære, og dels fordi der i denne oase af 1970'er-stemning bliver mixet nogle af Københavns absolut bedste cocktails. Traditionelle alkoholtyper som cognac og whisky dominerer stadig, nøjagtig som de gjorde det, da baren åbnede for et halvt århundrede siden. Der er dog også moderne og velshakede versioner af vodka- og romdrinks på det indbydende menukort.  Med dette værdibevis får du en dejligt lav særpris på en flaske med 3 cocktails indhold - to-go. Det betyder, at du kan servere The Library Bars populære cocktails hjemme i privaten - perfekt hvis man gerne vil nyde en god weekenddrink fra byen på ganske coronavenlig vis.  Det får du: To-go cocktails i 33 cl flaske I baren ville indholdet svare til omtrent 3 cocktails. Bland dem med is i dine egne glas derhjemme, som du har lyst.  Bemærk: Brugsperioden gælder helt til den 11. februar 2021. Dvs. du også kan bruge dine værdibeviser til nytår!  Cocktails:  Mailbox Martini - Vodka, økologisk limesaft, økologisk ingefærsirup, passoa, passionsfrugt og chili.  Old Timber - Bourbon, Lagavulin Whisky, økologisk ahornsirup og bitters.  Great Scott - Talisker, økologisk citronsaft, økologisk ingefærsirup, Foro amaro og bitters Plaza's Garden - London Dry Gin, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup, hyldeblomstlikør og mynte. Skal toppes med Tonic som medfølger.  Rumfashion - Pacto navio rom, Benedectine likør, bitters og økologisk sukkersirup Mineral Tones - Rom, økologisk sirup, økologisk limesaft, økologisk rødbedesaft, rabarberlikør og root bitters. Esmeralda - Tequila, økologisk limesaft, agavesaft og grøn chartreuses.  Særpris: kr. 125,-  Husk at læse kampagnens betingelser inden køb. 6132001964181 37345037746325 new 125,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/1_8b4090d9-095f-4e93-a64b-98dd11853070_grande.jpg?v=1605794509 CPH Plaza - Richmond Hotel - Goodmorning CPH Star The-Library-Bar-To-Go-Cocktails Madoplevelse 0.0 kg Cuvée: 5 retter fra det sydeuropæiske køkken https://spisibyen.dk/products/cuvee-5-retter-fra-det-sydeuropaeiske-kokken?variant=37440686817429 Cuvée: 5 retter fra det sydeuropæiske køkken Default Title Kompagnistræde i København gemmer på en lille gastronomisk perle i den nyåbnede restaurant Cuvée, der serverer specialiteter fra det sydeuropæiske køkken. Her laves alt fra bunden af det italienske køkkenhold, hvor flere af kokkene stolt viser deres Michelin-erfaring fra tidligere arbejdspladser frem i deres kreationer. Køkkenteamet ledes af Giacomo Russo, der på succesfuld vis har sammensat et menukort, der byder på såvel kød, skaldyr og grønt som søde sager. Menukortet er lavet med en kombination af smage og farver fra syden, hans egne idéer om madlavning, inspiration fra gamle traditioner og den smukke natur, der tilsammen præsenterer maden på en fuldkommen gennemført måde. Til den slags madoplevelse er gode vine næsten at forvente, og den opgave klarer Cuvée med topkarakterer i deres udsøgte vinkort. Ligesom maden rækker vinkortet sig blandt andet ud over flere forskellige sydeuropæiske lande og områder, druer og årgange, og der er en nøje gennemtænkt rød tråd mellem vinkortet og maden. Du finder restauranten på en af Københavns mest populære gamle gågader, der huser adskillige restauranter og caféer. Cuvée adskiller sig i den grad fra den klassiske caféburger, man ofte finder på Strædet. Her er ambitionsniveauet hævet en hel del, men du mødes dog stadig med en varm og ydmyg gæstfrihed af det venlige personale. Med dette værdibevis har du muligheden for at opleve 5 fantastiske retter i de smukke lokaler indrettet med inspiration fra sydens spraglede og farverige kultur. Oplevelsen er inklusiv 3 glas vin særligt udvalgt af sommelieren samt kaffe/te. Madoplevelsen inkluderer:  5-retters menu Kammuslinger, safran & grønne æbler  Hjemmelavet andebryst, kastanjecreme & peberrod  Grambogaard kalv, jus, knuste kartofler & kejserhatte  Champagnesorbet & blåbær gel  Chokoladeskum, nougat & hasselnødder Vinmenu bestående af 3 glas vin parret af stedets sommelier  Kaffe eller te  Normalpris: kr. 1.085,- / Kampagnepris: kr. 649,-  Madoplevelsen kan benyttes helt frem til den 27. februar 2021 efter restaurantens åbningstider.  Åbningstider:  Mandag - onsdag fra 17.00 til 22.00   Torsdag - søndag fra 11.30 til 22.00  6179756245141 37440686817429 new 1.085,00 DKK 649,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/skinke_grande.jpg?v=1606482852 Cuvée Cuvee-5retters Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-luksuslordag-med-michelin-frokost-og-vinmenu?variant=37313465254037 Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu 4 retter Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Kokkeriet har nu åbnet op for frokostservering om lørdagen, og her bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer, en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Oplevelsen inkluderer: Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 4 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt Normalpris: kr. 1.500,- / Kampagnepris: kr. 1.199,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 7 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 11 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,-  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold derfor øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside Madoplevelsen kan KUN anvendes om lørdagen mellem kl. 12.00 - 16.00 til og med den 1. december 2021 Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  6119979319445 37313465254037 new 1.500,00 DKK 1.199,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/KOK-jan-202064021_grande.jpg?v=1605618536 Kokkeriet Kokkeriet_Lørdagsfrokost_4-retter Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-luksuslordag-med-michelin-frokost-og-vinmenu?variant=37313465319573 Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu 7 retter Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Kokkeriet har nu åbnet op for frokostservering om lørdagen, og her bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer, en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Oplevelsen inkluderer: Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 4 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt Normalpris: kr. 1.500,- / Kampagnepris: kr. 1.199,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 7 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 11 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,-  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold derfor øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside Madoplevelsen kan KUN anvendes om lørdagen mellem kl. 12.00 - 16.00 til og med den 1. december 2021 Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  6119979319445 37313465319573 new 1.950,00 DKK 1.559,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/KOK-jan-202064021_grande.jpg?v=1605618536 Kokkeriet Kokkeriet_Lørdagsfrokost_7-retter Madoplevelse 0.0 kg Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu https://spisibyen.dk/products/kokkeriet-luksuslordag-med-michelin-frokost-og-vinmenu?variant=37313465385109 Kokkeriet: Luksuslørdag med Michelin-frokost og vinmenu 11 retter Kokkeriet er en anmelderrost Michelin-restaurant godt gemt i Nyboders charmerende kvarter i en af Københavns ældste bygninger. Her kan du se frem til en enestående aften, hvor du både vil blive overrasket, imponeret og opleve genkendelsens glæde.  Få en Michelin-oplevelse i særklasse med fokus på danske retter og stolte traditioner. Holdet bag Kokkeriet sætter en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er opvokset med og som er en del af os. Køkkenets filosofi er at fremhæve og respektere de enkelte råvarer, for derefter at få dem til at indgå i en højere enhed. I samtlige retter er der en bid af dansk gastronomi, hvad enten det kommer fra gamle antikke kogebøger eller mere moderne tendenser. Danskheden kommer til udtryk i en smag eller en råvare, der i alle retter er nyfortolket, brudt op og herefter sat sammen på en ny måde, med et helt unikt udtryk.  Kokkeriet er anmelderrost og kendt for at imponere, overraske og gerne chokere sine gæster. Der er fokus på smag, dufte, konsistens og detaljer i enhver ret. Kokkeriet har nu åbnet op for frokostservering om lørdagen, og her bliver du taget med på en gastronomisk rejse gennem eksklusive serveringer, en særlig tilpasset vinmenu med tilhørende Grand Cru Champagne og kaffe/te samt petit four.  Oplevelsen inkluderer: Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 4 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt Normalpris: kr. 1.500,- / Kampagnepris: kr. 1.199,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 7 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 1.950,- / Kampagnepris: kr. 1.559,- Champagne & snacks, efterfulgt af menuen a 11 retter med tilhørende matchende vin, kaffe og sødt  Normalpris: kr. 2.450,- / Kampagnepris: kr. 1.959,-  Bemærk at menuen udskiftes løbende, så hold derfor øje med menuen på Kokkeriets hjemmeside Madoplevelsen kan KUN anvendes om lørdagen mellem kl. 12.00 - 16.00 til og med den 1. december 2021 Bagom Kokkeriet  Sammy Shafi opkøbte i 2001 Kokkeriet og har siden fungeret som daglig leder af restauranten og været med til at forme den køkkenstil, Kokkeriet står for. Han blev i 2012 kåret som Årets Sommelier i den Danske Spiseguide og er drevet af en brændende passion for altid at blive bedre. I køkkenet regerer køkkenchef Morten Krogholm med fokus på gastronomisk innovation og en målsætning om at skave retter med en gylden blanding af enkelthed og kompleksitet. Sammen står Shafi og Krogholm i spidsen for en restaurant, der er anerkendt af såvel anmeldere som helt almindelige danskere, der elsker god mad lavet af de bedste danske råvarer.  Bemærk at billeder er vejledende  6119979319445 37313465385109 new 2.450,00 DKK 1.959,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/KOK-jan-202064021_grande.jpg?v=1605618536 Kokkeriet Kokkeriet_Lørdagsfrokost_11-retter Madoplevelse 0.0 kg Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 https://spisibyen.dk/products/billetter-til-copenhagen-rose-festival-2021?variant=37524075348117 Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 Fredag den 21. maj 2021 / Kl. 15.30 - 18.00 Hos Copenhagen Rosé Festival er en ting blevet klart gennem flere års produktion - rosé skaber glæde.  Det er ikke kun de fantastiske dråber, men også hyggen, nærværet og den gode mad der hører til. Dette ses klart i den stigende popularitet i vinen, og er gået fra at være noget, vi traditionelt kun drikker om sommeren, til at blive en helårsfornøjelse.  Har du også samme holdning til den lyserøde forårsdrik, så er Copenhagen Rosé Festival i den grad noget for dig.  Festivalen afholdes fredag den 21. og lørdag den 22. maj 2021. Du kan vælge mellem tidsrummet 15.30 - 18.00 og 19.00 - 21.30. Det er nu tredje gang festivalen afholdes, og denne gang i Nikolajs kunsthal midt i København. Til festivalen vil det være muligt at smage og købe rosévine for de over 30 forskellige udstillere, der tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med. Du får hele 2,5 time til at gå op opdagelse, og du kan samtidig nyde det gode forårsvejr i hjertet af København. Arrangørerne sørger i mellemtiden for god musik, viden og selvfølgelig masser af god rosé. Billetten giver dig et kort til 12 rosésmagninger, en officiel festivalplakat, 1 rosécocktail og muligheden for at købe rosévin til fantastiske festivalpriser.  OBS: Skulle festivalen aflyses grundet COVID-19 tilbagebetales billettens fulde beløb naturligvis til dig  Billetten inkluderer:  Entrébillet til festivalen  Kort til 12 rosésmagninger  Officiel festivalplakat  1 rosécocktail  Rosevin til festivalpriser  Varianter og priser Fredag den 21. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Fredag den 21. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Bemærk:   Efter køb modtager du et værdibevis fra Spis i Byen. Værdibeviset fungerer som en kvittering på dit køb, og er derfor ikke gyldig som billet. Du modtager den gyldige billet på mail inden for 24 timer - i weekender og helligdage kan du forvente længere ventetid på at få din billet. 6214747160725 37524075348117 new 319,00 DKK 229,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/3_c85db788-f5b3-41c8-ac1e-8488b1c3199b_grande.jpg?v=1607088540 Anchor Studios CPH-Rose-festival2021-21maj-15.30-18.00 Madoplevelse 0.0 kg Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 https://spisibyen.dk/products/billetter-til-copenhagen-rose-festival-2021?variant=37524075380885 Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 Lørdag den 22. maj 2021 / Kl. 15.30 - 18.00 Hos Copenhagen Rosé Festival er en ting blevet klart gennem flere års produktion - rosé skaber glæde.  Det er ikke kun de fantastiske dråber, men også hyggen, nærværet og den gode mad der hører til. Dette ses klart i den stigende popularitet i vinen, og er gået fra at være noget, vi traditionelt kun drikker om sommeren, til at blive en helårsfornøjelse.  Har du også samme holdning til den lyserøde forårsdrik, så er Copenhagen Rosé Festival i den grad noget for dig.  Festivalen afholdes fredag den 21. og lørdag den 22. maj 2021. Du kan vælge mellem tidsrummet 15.30 - 18.00 og 19.00 - 21.30. Det er nu tredje gang festivalen afholdes, og denne gang i Nikolajs kunsthal midt i København. Til festivalen vil det være muligt at smage og købe rosévine for de over 30 forskellige udstillere, der tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med. Du får hele 2,5 time til at gå op opdagelse, og du kan samtidig nyde det gode forårsvejr i hjertet af København. Arrangørerne sørger i mellemtiden for god musik, viden og selvfølgelig masser af god rosé. Billetten giver dig et kort til 12 rosésmagninger, en officiel festivalplakat, 1 rosécocktail og muligheden for at købe rosévin til fantastiske festivalpriser.  OBS: Skulle festivalen aflyses grundet COVID-19 tilbagebetales billettens fulde beløb naturligvis til dig  Billetten inkluderer:  Entrébillet til festivalen  Kort til 12 rosésmagninger  Officiel festivalplakat  1 rosécocktail  Rosevin til festivalpriser  Varianter og priser Fredag den 21. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Fredag den 21. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Bemærk:   Efter køb modtager du et værdibevis fra Spis i Byen. Værdibeviset fungerer som en kvittering på dit køb, og er derfor ikke gyldig som billet. Du modtager den gyldige billet på mail inden for 24 timer - i weekender og helligdage kan du forvente længere ventetid på at få din billet. 6214747160725 37524075380885 new 319,00 DKK 229,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/3_c85db788-f5b3-41c8-ac1e-8488b1c3199b_grande.jpg?v=1607088540 Anchor Studios CPH-Rose-festival2021-22maj-15.30-18.00 Madoplevelse 0.0 kg Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 https://spisibyen.dk/products/billetter-til-copenhagen-rose-festival-2021?variant=37524075413653 Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 Fredag den 21. maj 2021 / Kl. 19.00 - 21.30 Hos Copenhagen Rosé Festival er en ting blevet klart gennem flere års produktion - rosé skaber glæde.  Det er ikke kun de fantastiske dråber, men også hyggen, nærværet og den gode mad der hører til. Dette ses klart i den stigende popularitet i vinen, og er gået fra at være noget, vi traditionelt kun drikker om sommeren, til at blive en helårsfornøjelse.  Har du også samme holdning til den lyserøde forårsdrik, så er Copenhagen Rosé Festival i den grad noget for dig.  Festivalen afholdes fredag den 21. og lørdag den 22. maj 2021. Du kan vælge mellem tidsrummet 15.30 - 18.00 og 19.00 - 21.30. Det er nu tredje gang festivalen afholdes, og denne gang i Nikolajs kunsthal midt i København. Til festivalen vil det være muligt at smage og købe rosévine for de over 30 forskellige udstillere, der tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med. Du får hele 2,5 time til at gå op opdagelse, og du kan samtidig nyde det gode forårsvejr i hjertet af København. Arrangørerne sørger i mellemtiden for god musik, viden og selvfølgelig masser af god rosé. Billetten giver dig et kort til 12 rosésmagninger, en officiel festivalplakat, 1 rosécocktail og muligheden for at købe rosévin til fantastiske festivalpriser.  OBS: Skulle festivalen aflyses grundet COVID-19 tilbagebetales billettens fulde beløb naturligvis til dig  Billetten inkluderer:  Entrébillet til festivalen  Kort til 12 rosésmagninger  Officiel festivalplakat  1 rosécocktail  Rosevin til festivalpriser  Varianter og priser Fredag den 21. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Fredag den 21. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Bemærk:   Efter køb modtager du et værdibevis fra Spis i Byen. Værdibeviset fungerer som en kvittering på dit køb, og er derfor ikke gyldig som billet. Du modtager den gyldige billet på mail inden for 24 timer - i weekender og helligdage kan du forvente længere ventetid på at få din billet. 6214747160725 37524075413653 new 359,00 DKK 249,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/3_c85db788-f5b3-41c8-ac1e-8488b1c3199b_grande.jpg?v=1607088540 Anchor Studios CPH-Rose-festival2021-21maj-19.00-21.30 Madoplevelse 0.0 kg Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 https://spisibyen.dk/products/billetter-til-copenhagen-rose-festival-2021?variant=37524075446421 Billetter til Copenhagen Rosé Festival 2021 Lørdag den 22. maj 2021 / Kl. 19.00 - 21.30 Hos Copenhagen Rosé Festival er en ting blevet klart gennem flere års produktion - rosé skaber glæde.  Det er ikke kun de fantastiske dråber, men også hyggen, nærværet og den gode mad der hører til. Dette ses klart i den stigende popularitet i vinen, og er gået fra at være noget, vi traditionelt kun drikker om sommeren, til at blive en helårsfornøjelse.  Har du også samme holdning til den lyserøde forårsdrik, så er Copenhagen Rosé Festival i den grad noget for dig.  Festivalen afholdes fredag den 21. og lørdag den 22. maj 2021. Du kan vælge mellem tidsrummet 15.30 - 18.00 og 19.00 - 21.30. Det er nu tredje gang festivalen afholdes, og denne gang i Nikolajs kunsthal midt i København. Til festivalen vil det være muligt at smage og købe rosévine for de over 30 forskellige udstillere, der tilsammen vil have over 100 forskellige rosévine med. Du får hele 2,5 time til at gå op opdagelse, og du kan samtidig nyde det gode forårsvejr i hjertet af København. Arrangørerne sørger i mellemtiden for god musik, viden og selvfølgelig masser af god rosé. Billetten giver dig et kort til 12 rosésmagninger, en officiel festivalplakat, 1 rosécocktail og muligheden for at købe rosévin til fantastiske festivalpriser.  OBS: Skulle festivalen aflyses grundet COVID-19 tilbagebetales billettens fulde beløb naturligvis til dig  Billetten inkluderer:  Entrébillet til festivalen  Kort til 12 rosésmagninger  Officiel festivalplakat  1 rosécocktail  Rosevin til festivalpriser  Varianter og priser Fredag den 21. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Fredag den 21. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 15.30 - 18.00: Normalpris: kr. 319,- / Kampagnepris: kr. 229,-  Lørdag den 22. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30: Normalpris: kr. 359,- / Kampagnepris: kr. 249,-  Bemærk:   Efter køb modtager du et værdibevis fra Spis i Byen. Værdibeviset fungerer som en kvittering på dit køb, og er derfor ikke gyldig som billet. Du modtager den gyldige billet på mail inden for 24 timer - i weekender og helligdage kan du forvente længere ventetid på at få din billet. 6214747160725 37524075446421 new 359,00 DKK 249,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/3_c85db788-f5b3-41c8-ac1e-8488b1c3199b_grande.jpg?v=1607088540 Anchor Studios CPH-Rose-festival2021-22maj-19.00-21.30 Madoplevelse 0.0 kg Park Inn by Radisson: 2-personers ophold med 3-retters middag https://spisibyen.dk/products/park-inn-by-radisson-2-personers-ophold-med-3-retters-middag?variant=37523679838357 Park Inn by Radisson: 2-personers ophold med 3-retters middag Default Title Selvom tiderne desværre ikke er ideelle til luksusferier sydpå, så skal ingen snydes for lidt feriestemning og en afstikker fra den travle hverdag. Med et hotelophold på Park Inn by Radisson kan du tilbringe et par skønne dage kun 15 minutter fra centrum af København, men samtidig så tilpas afsides at du kan nyde den dejlige fred og ro og fx gå en forfriskende gåtur ved stranden. Der er med andre ord både mulighed for at tage på sightseeing i hovedstaden og nyde de mange attraktioner – eller bare nyde hinanden. Der er nemlig også masser af grunde til at blive på selve hotellet. Park Inn by Radisson Hotellet ligger mindre en 15 minutter fra centrum af København og har glimrende muligheder for offentlig transport til Tivoli, Nyhavn, Amalienborg og alle de andre smukke steder i hovedstaden. Et stenkast fra Park Inn ligger Amager Strandpark, der er særdeles populært til hyggelige gåture hele året rundt. På selve hotellet kan du nyde en lækker 3-retters middag i hotellets restaurant Salt & Pepper, udnytte den frie adgang til fitnesscenter og pool og skænke et glas mousserende vin på værelset. Det hele er inkluderet i prisen, og der er naturligvis også morgenmad til jer i restauranten. Junior-suiten  Hotellets flotte junior-suiter er nyrenoverede, har god plads og er perfekte til dem, der rent faktisk også gerne vil tilbringe lidt kvalitetstid sammen på værelset. Der er gratis højhastighedsinternet og et 56” Smart TV til hvis der fx skal streames en god film inden sengetid. Oplevelsen inkluderer: 2 overnatninger i en af deres junior suites for to personer  Morgenmad i restauranten  Fri entre til hotellets fitnesscenter og pool  3-retters middag i restauranten samt en valgfri drink i baren, en af de to aftener  1 flaske mousserende vin på værelset  Særpris: kr. 2.695,-  Check in kl. 14.00 og check ud kl. 12.00  Adresse: Engvej 171, 2300 København S Oplevelsen kan benyttes helt frem til den 30. juni 2021. Husk at tjekke kampagnens betingelser inden køb!         6214646431893 37523679838357 new 2.695,00 DKK in stock http://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/1286/2308/products/3_d157d9a6-2a9c-4952-90da-298958ba0c1a_grande.jpg?v=1607085710 Park Inn by Radisson Copenhagen Park-Inn-Radisson-ophold Madoplevelse 0.0 kg