Sales Popup
Surat, Gujarat
6 hours ago

OM OS

Et gastronomisk univers til eventyrlystne madelskere

Spis I Byen er til dig, der elsker at spise ude og prøve nye ting, men som samtidig gerne vil gøre det uden at betale for meget.
Derfor finder du altid kun kampagner, der giver dig den bedste smagsoplevelse til den bedste pris.

SPIS I BYENS HISTORIE

Michelin-stjerner og mindre perler

Spis i Byen har siden 2016 formidlet uforglemmelige urbane madoplevelser. Større Michelin-restauranter som Kokkeriet og formel B har flere gange begejstret vores brugere med den helt specielle følelse af mad tilsat ekstra umage. Men Spis I Byen er ikke forbeholdt store, kendte restaurationer. Vi sender dig med glæde til mindre, mere ukendte madsteder - så længe de er gode nok. Derfor har vi bl.a. formidlet oplevelser på argentinske Asador, spanske Casa Lola, japanske UMA og nordiske favoritter som Norrlyst, Rebel, Naert og Nærvær.

Fra tid til anden har Spis I Byen også budt på særkampagner i form af lidt anderledes smagsoplevelser. Vi har f.eks. tilbudt luksuriøs kaviar fra Premium Caviar, specialøl fra mikrobryggeriet Hjort Beer og to-go cocktails fra The Library Bar.

Hos Spis I Byen er vores største mål at give dig en unik mad- og drikkeoplevelse til en retfærdig pris. Derfor arbejder vi hele tiden på at skaffe nye, spændende kampagner, så du kan nyde godt af Danmarks enorme udvalg af fantastiske restauranter. Følg os på de sociale medier, hvor du både finder spændende konkurrencer og inspiration til, hvad der rør sig på den danske madscene.

SPIS I BYEN

De bedste smagsoplevelser til de bedste priser

Bliv partner

Vi samarbejder med Michelin-hædrede toprestauranter såvel som mere ukendte og unikke kroge af dansk gastronomi. Ens for dem alle er, at de er fremragende til hvad, de gør.

Ønsker du at få din restaurant med i vores program, så kontakt venligst på:

E-mail: info@spisibyen.dk

Tlf. +45 31 21 18 73

Bliv partner