Persondatapolitik

Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik 
Når du handler hos Spis i Byen, kan du være helt tryg ved at bruge vores hjemmeside og services, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Vi håndterer dine data med respekt for dit privatliv, og er vores ansvar bevidst når vi behandler de oplysninger, du giver os – oplysninger som vi, naturligvis, behandler og opbevarer efter den til enhver tid gældende lovgivning.

Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik herunder.

Når du klikker dig ind på Spis i Byens hjemmesider, indsamler Spis i Byen oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger: 

Spis i Byen
Vester Voldgade 83, 2.
DK-1552 København K
E-mail: kundeservice@spisibyen.dk
CVR 37 57 40 15

Spis i Byen indsamler oplysninger om dig på to måder: 

1. Ved at du selv afgiver oplysninger 
2. Ved brug af cookies

    1. Ved at du selv afgiver personoplysninger
    Spis i Byen beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v.. Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

    1.1. Hvad bruger vi personoplysninger til 
    De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på en af Spis i Byens digitale platforme, bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og ordrer samt til at levere produkter, tjenester og service til dig.
    Oplysningerne bruges derudover af Spis i Byen og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

    Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

    Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

    Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Spis i Byen at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

    Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

    1.2. Lagring af persondata 
    Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

    1.3. Samkøring af data 
    Når du opretter en profil på Spis i Byen 's hjemmesider eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Spis i Byen benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Spis i Byen  og samarbejdspartnere, jf. punkt 1.2. ovenfor.

    1.4. Beskyttelse af personoplysninger 
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    1.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger 
    Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

    1.6. Kontakt 
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Spis i Byen , skal du rette henvendelse på kundeservice@spisibyen.dk. Er der registreret forkerte data, og kan du ikke selv rette dem, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

    2. Ved brug af cookies
    Første gang du besøger Spis i Byen 's hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra - den pågældende hjemmeside kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

      2.1. Cookies lagring 
      Cookies er med til at fortælle Spis i Byen om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider. For at fastlægge, hvem der besøger Spis i Byen hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

      2.2. Hvor længe opbevarer vi cookies 
      De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af Spis i Byens hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

      2.3. Hvordan undgår du cookies 
      Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

      2.4. Cookies fra vores samarbejdspartnere 
      Spis i Byen har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies. Det kan være vores leverandører, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook), som sætter disse cookies. Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.

      Ansvarsfraskrivelse
      Vi tilstræber, at indholdet af hjemmesiderne er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret. Hjemmesiderne indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider. Vi tager forholdsregler for at sikre, at hjemmesiderne ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at hjemmesiderne er fri for sådanne skadelige programmer. Vi kan ikke garantere, at de er 100 % beskyttet mod hacking eller lignende.